VB's

 

De vb's zijn onze volwassen begeleiders.

Zij helpen de leiding wanneer dit nodig is. Zij zijn zowat onze mentale begeleiders. Ze trachten altijd problemen te voorkomen en indien ze zich voordoen, proberen ze deze op te lossen. 
Ze reiken ons mogelijkheden en nieuwe voorstellen aan en brengen onze nieuwe ideeën met hun jarenlange chiro-ervaring tot een goed einde.
Ze zorgen ervoor dat de vergadering net ietsje langer duurt of we zelf wensen, maar zorgen voor een begeleiding tijdens de evaluatie van een activiteit zodat we bij het volgende gebeuren niet dezelfde problemen voorhebben.

Ze zijn op kamp de verbinding tussen kookploeg en leiding. En indien ouders van leden met problemen naar ons, de leiding, komen, dan zoeken zij samen naar de best mogelijke oplossing. 
Soms, heel af en toe, als wij volgens hen door ons enthousiasme net een tikkeltje over de grens gaan, steken zij hun vermanend vingertje omhoog en wijzen ze ons op onze plichten en verantwoordelijkheid tegenover leden, ouders en onze medeleiding.

Soms vraagt een mens zich af wat ze daar komen doen, maar soms is het verdomd gemakkelijk en interessant dat ze daar zijn.... 

Momenteel hebben we vier VB's (Liese, Arthur, Sayanah en Kristof), zij proberen elkaar elk afzonderlijk met hun eigen gebreken en kwaliteiten aan te vullen.

 Liese Lannoye

Dag allen

De meeste onder jullie kennen mij wel al! Ik ben Liese en heb na 7 fantastische jaren als leidster bij Chiro Pimpernel besloten om mijn leidingskoord aan de haak te hangen. Maar vrees niet, ik verlaat de Chiro niet. Dit jaar ga ik de uitdaging aan om onze leidingsploeg verder te ondersteunen als VB. Als 25-jarige dartel ik door het leven en werk ik tijdens de week in de Toeristische Dienst van Poperinge. Naast de Chiro durf ik wel eens een reisje te plannen of weg te gaan met vriend(innen) en dans ik in de Body Fit in Poperinge! Kortom, ik ben een bezige bij, maar maak met veel plezier wekelijks nog tijd vrij voor onze prachtige Chiro.

Groetjes en tot zondag in de chiro!

 Kristof Dejonckheere

Hallo,

ik ben dus Kristof zoals hierboven staat. Momenteel heb ik de langste staat van dienst bij onze chiro. Sinds de start van chiro PIMPERNEL ben ik lid. Ook ik ben begonnen als speelclubber (pimpels waren er toen nog niet) en heb daarna alle afdelingen doorlopen tot en met de aspi's. Daarna ben ik ook overgestapt in de leiding. Ook daar als speelclubber. Na twee jaar werd ik hoofdleider, dit heb ik zowat vier en een half jaar gedaan. Na drie jaar speelclub,heb ik verder nog 2 jaar tito, 2 jaar keti, 1 jaar aspi en terug 2 jaar tito. Na mijn actieve leidingscarrière werd ik gevraagd door de toenmalige leiding om volwassen begeleider te worden. Ondertussen voer ik deze functie reeds voor de 17e jaar uit. En nog steeds met evenveel enthousiasme ! Dit jaar ben ik voor de 35ste maal op kamp geweest met onze chiro. De laatste jaren neem ik niet meer zoveel kleren mee als vroeger,maar des te meer probeer ik samen met mijn collega VB's een luisterend oor en een helpende hand te zijn waar nodig. Samen proberen we met de leiding een chiro uit te bouwen waar iedereen zich thuis voelt. Want als je't mij vraagt ....... zeker chiro!

Sayanah Staelens

Hello!

Ik ben Sayanah en na vijf jaar leiding geven, draag ik nu mijn steentje bij als VB in de chiro! Ik studeer in juni af met een diploma rechten in Leuven, waarna ik nog een jaartje zal bijstuderen. Naast de Chiro, sport ik ook veel, zet ik heel graag een (paar) stapje(s) met vrienden en werk ik wat voor de unief. Ik ben ook drie jaar hoofdleidster geweest, dus als jullie met vragen zitten, kunnen jullie ook altijd bij mij terecht!

Groetjes, Sayanah (JJ voor de vrienden)

Arthur Devos

Dag chirovrienden!

Na 6 jaar leiding heb ik beslist om een klein stapje achteruit te zetten binnen de chiro. Vanaf dit jaar ga ik aan de slag als veebee binnen de chiro. Dit houdt in dat ik de leiding help ondersteunen tijdens chiro-namiddagen, evenementen en vergaderingen van de chiro. Naast de lokale chiro zit ik ook nog in het verbond van West Vlaanderen. Hier ben ik organisator en begeleider van activiteiten voor gewesten en chiro's binnen onze provincie. In het dagelijkse leven ben ik aan de slag als leerkracht lager onderwijs. Heb je vragen over schoolse of chiro zaken dan kan je steeds bij mij terecht!

Arthur

© 2018 Chiro Pimpernel

  • Facebook Basic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now