top of page

VB's

 

De vb's zijn onze volwassen begeleiders.

Zij helpen de leiding wanneer dit nodig is. Zij zijn zowat onze mentale begeleiders. Ze trachten altijd problemen te voorkomen en indien ze zich voordoen, proberen ze deze op te lossen. 
Ze reiken ons mogelijkheden en nieuwe voorstellen aan en brengen onze nieuwe ideeën met hun jarenlange chiro-ervaring tot een goed einde.
Ze zorgen ervoor dat de vergadering net ietsje langer duurt of we zelf wensen, maar zorgen voor een begeleiding tijdens de evaluatie van een activiteit zodat we bij het volgende gebeuren niet dezelfde problemen voorhebben.

Ze zijn op kamp de verbinding tussen kookploeg en leiding. En indien ouders van leden met problemen naar ons, de leiding, komen, dan zoeken zij samen naar de best mogelijke oplossing. 
Soms, heel af en toe, als wij volgens hen door ons enthousiasme net een tikkeltje over de grens gaan, steken zij hun vermanend vingertje omhoog en wijzen ze ons op onze plichten en verantwoordelijkheid tegenover leden, ouders en onze medeleiding.

Soms vraagt een mens zich af wat ze daar komen doen, maar soms is het verdomd gemakkelijk en interessant dat ze daar zijn.... 

Momenteel hebben we vier VB's (Kristof Dejonckheere, Felix Devos, Wout Selosse en Justine Vandenheede) zij proberen elkaar elk afzonderlijk met hun eigen kwaliteiten aan te vullen.

Kristof.jpg
Kristof.jpg

Kristof Dejonckheere

Nummer: 0494308778

Mail: kdejonck@hotmail.com

Geboortedatum: 12/08/1976

Studie/werk: Landbouwer

 

Hallo, ik ben dus Kristof zoals hierboven staat.

 

Momenteel heb ik de langste staat van dienst bij onze Chiro. Sinds de start van Chiro PIMPERNEL ben ik lid. Ook ik ben begonnen als speelclubber (pimpels waren er toen nog niet) en heb daarna alle afdelingen doorlopen tot en met de aspi's. Daarna ben ik ook overgestapt in de leiding. Ook daar als speelclubber. Na twee jaar werd ik hoofdleider, dit heb ik zowat vier en een half jaar gedaan. Na drie jaar speelclub,heb ik verder nog 2 jaar tito, 2 jaar keti, 1 jaar aspi en terug 2 jaar tito. Na mijn actieve leidingscarrière werd ik gevraagd door de toenmalige leiding om volwassen begeleider te worden. Ondertussen voer ik deze functie reeds voor het 20ste jaar uit. En nog steeds met evenveel enthousiasme ! Dit jaar ben ik voor de 38ste maal op kamp geweest met onze Chiro. De laatste jaren neem ik niet meer zoveel kleren mee als vroeger,maar des te meer probeer ik samen met mijn collega VB's een luisterend oor en een helpende hand te zijn waar nodig. Samen proberen we met de leiding een Chiro uit te bouwen waar iedereen zich thuis voelt.

 

Want als je't mij vraagt ....... zeker Chiro!

VB

Wout.JPG
Wout.JPG

Wout Selosse

Nummer: 0493498397

Mail: wout.selosse@pandora.be

Geboortedatum: 04/10/1998

Studie/werk: Muziekproductie/Leerkracht secundair onderwijs MUDA KSO

DAG IEDEREEN!! Wout hier! (Ietwat onverwacht misschien?!)

 

Je kent me waarschijnlijk al een beetje; die gast met het veel te lange haar die al minstens even lang leiding geeft aan de oudsten. Na in 7 jaar tijd aan 8 verschillende afdelingsgroepen leiding te hebben gegeven heb ik op de valreep toch beslist om de chiro te blijven steunen onder het mom van ‘vb’! Ik sta er helemaal klaar voor om samen met mijn medevb’s alle 27 leiders en leidsters bij te staan (zoals ik al aan 23 van hen ooit mocht doen als leider) Naast de chiro ben ik voornamelijk student muziekproductie aan het conservatorium van Gent en ga nu naar mijn tweede master! Ik geef les productie en studiotechnieken aan het 4e, 5e en 6e middelbaar in het MUDA KSO te Evergem en werk daarnaast samen met een aantal beginnende maar ook al ervaren muzikale projecten en bands zoals Balthazar, Jokke, Kids with Buns, Jelle, enz.

 

Tot in de chiro he!

VB

Felix.JPG
Felix.JPG

Felix Devos

Nummer: 0472257074

Mail: devosfelix23@gmail.com

Geboortedatum: 17/09/1998

Studie/werk: Vastgoedmakelaar

 
 

Hallo iedereen, ik ben Felix.
 

En deze korte voorstelling gaat over mezelf. Ik ben 24 jaar en ik woon in Reninge. Mijn hobby’s zijn voetballen en chiro. Ik heb 1 broer en 1 zus. Ik heb ook 1 mama en 1 papa. Die zitten allemaal ook in de chiro, leuk hé. Later wil ik vastgoedmakelaar worden. En daar studeer ik nu voor, is dat toevallig zeg. Ik hou van lekker eten en drinken. Ik haat files en ik lust geen champignons.
 

Ziezo dat was het. Bedankt voor het lezen.

VB

Justine.JPG
Justine.JPG

Justine Vandenheede

Nummer: 0491248763

Mail: justinevandenheede@hotmail.be

Geboortedatum: 04/05/2000

Studie/werk: Verpleegkunde

 

Hallooo Chirovrienden!  

 

Ik ben Justine Vandenheede. Dit jaar start ik als VB (volwassen begeleider) in de chiro. Ik heb in totaal 5 jaar leiding gegeven en kijk enorm uit om mijn nieuwe taak binnen de leidingsploeg op te nemen. Ik ben 22 jaar en ik verjaar op 4 mei. Ik woon in het super leuke en kleine Reninge. Ik studeer in Brugge en zit in mijn laatste jaar verpleegkunde. Mijn hobby’s zijn weggaan met vrienden, werken in het ziekenhuis en natuurlijk de CHIRO!!! Ik ben al lid van de Chiro vanaf het 2de jaar pimpel en hoop daar nog enkele jaartjes bij te doen.  

 

Tot binnenkort in de chiro:)

VB

bottom of page