top of page

RAKWI

 

De 11- tot 12-jarigen (5e en 6e leerjaar) hangen samen met hun Rakwileiding de aap uit. Hun afdelingskleur is groen en hun mascotte heet Sjoepap. Rakwi's ravotten zich te pletter, trekken eropuit en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden. Rakwi’s zijn sterk in het verzamelen van heel wat speledingen, waarmee de leiding toffe spelen verzint. De 6 Rakwi-leiding van dit jaar zijn Jelle Vermeulen, Emma Bonnez, Bram Selosse, Jens Van den Berghe, Nel Mazereel en Juliette Berten.

Kortom: niets leuker dan een rakwi te zijn!
We zullen ons even voorstellen:

Sjoepap!.png

Sjoepap!

Jelle.JPG
Jelle.JPG

Jelle Vermeulen

Chirotaak: Kassa + Jeugdraad

Nummer: 0498062669

Mail: vermeulenjelle5@gmail.com

Geboortedatum: 30/01/2001

Studie/werk: Opvoeder

Heyhoi

Mijn naam is Jelle Vermeulen en dit zal nu mijn 5de jaar leiding zijn. Ik ben 21 jaar, woon in Reninge en heb 1 broer Jarne. Ik werk in Koksijde als opvoeder in De Steiger MPI. Dit jaar geef ik leiding aan de rakwi’s, waar ik 5 jaar geleden mee begonnen ben. Hopelijk hebben jullie er ook zoveel zin als ik.

Tot op de chiropleine 
 

RAKWI

Emma.JPG
Emma.JPG

Emma Bonnez

Chirotaak: Sociale Media + Jeugdraad

Nummer: 0494196724

Mail: emmabonnez@gmail.com

Geboortedatum: 12/09/2004

Studie/werk: Journalistiek

Hoihoi chirovriendjes!  

 

Ik ben Emma Bonnez en ik ben 18 jaar. Dit is mijn tweede jaar leiding bij de Rakwi’s en ik zie het helemaal zitten om er samen een keitof chirojaar van te maken! Ik studeer Journalistiek in Gent en woon samen met mijn ouders en zussen, Lotte en Marthe, in Stavele. Naast de Chiro speel ik ook graag een deuntje op mijn piano of kan je me vinden op het speelplein van Stavele.  

 

Veel groetjes en tot dan!

Emma 

RAKWI

Bram Selosse.JPG
Bram Selosse.JPG

Bram Selosse

Chirotaak: Postman

Nummer: 0491893434

Mail: bram.selosse@telenet.be

Geboortedatum: 20/01/2005

Studie/werk: Industriële Wetenschappen

Hoi hoi,  

 

Ik ben Bram Selosse en ben 17 jaar, dit jaar wordt mijn eerste jaar als leiding in de rakwi, en ik heb er super veel zin in! Mijn broer Wout en mijn zus Tine geven al meerdere jaren leiding en daar kom ik nu bij. Ik woon in Krombeke en volg Industriële Wetenschappen. Soms kan je me terug vinden als redder in het zwembad van Poperinge. Als hobby geniet ik er wel van om te zwemmen en wat piano te spelen. En natuurlijk ook me in te leven in de Chiro.  

RAKWI

Jens.JPG
Jens.JPG

Jens Van den Berghe

Chirotaak: Materiaalman

Nummer: 0468438550 

Mail: jensvdb05@hotmail.com

Geboortedatum: 17/11/2005

Studie/werk: Houtbewerking

Hallo iedereen.  

 

Mijn naam is  Jens ik ben 16 jaar en samen met mijn gezin woon ik in Reninge. Ik zit in 't Saam - Campus Cardijn op school en volg houtbewerking. In mijn vrije tijd spreek ik af met mijn vrienden of ga ik eens gaan vissen, en  zondagmiddag ben ik natuurlijk in de Chiro.  

 

Ik ben heel enthousiast om te beginnen aan mijn eerste jaar leiding, tot op de Chiroweide . 

RAKWI

Nel.JPG
Nel.JPG

Nel Mazereel

Nummer: 0468234704

Mail: nelmazereel@gmail.com

Geboortedatum: 01/02/2005

Studie/werk: Landbouw

Hey!!
 

Ik ben Nel Mazereel en ik begin dit jaar vol enthousiasme aan mijn 1ste jaar leiding.  Ik ben 17 jaar oud en woon in het dorpje Reninge. Dit jaar begin ik in het 6de middelbaar in de richting Landbouw in het VABI. Buiten de Chiro hou ik me bezig met van alles zoals: helpen op ons landbouwbedrijf, paardrijden, tekenen en gitaar spelen. Ik heb er alvast super veel zin in!
 

Tot dan!!

RAKWI

Juliette.JPG
Juliette.JPG

Juliette Berten

Chirotaak: Parkeerwachter

Nummer: 0468067235

Mail: julietteberten@gmail.com

Geboortedatum: 21/10/2004

Studie/werk: Humane Wetenschappen

Dag lieve chirovrienden

Hier Juliette Berten aan het woord.  Ik ga met veel plezier al vanaf de Tito’s mee op kamp! Ik ben 17 jaar en woon te Poperinge samen met mijn mama en zus. In mijn vrije tijd doe ik graag een binnenlands citytripje met mijn vriendinnen, werk ik in de horeca en doe ik graag zot! Ik begin aan mijn laatste jaar in het Sint- Janscollege te Poperinge waar ik Humane wetenschappen volg. Belangrijkste van al: ik geef dit jaar leiding aan de spetterend Rakwis!! Ik zie het alvast zitten! 

Tot tonne é!

RAKWI

bottom of page