RAKWI

 

De 11- tot 12-jarigen (5e en 6e leerjaar) hangen samen met hun rakwileiding de aap uit. Hun afdelingskleur is groen en hun mascotte heet Sjoepap. Rakwi's ravotten zich te pletter, trekken eropuit en lopen zich de ziel uit het lijf bij een supergroot bosspel. Soms maken ze de gekste creaturen in klei en verkleden zich in monsters en draken. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten. Het liefst springen ze dan nog in een grote plas om lekker vuil te worden. Rakwi’s zijn sterk in het verzamelen van heel wat speledingen, waarmee de leiding toffe spelen verzint. De rakwi-leiding van dit jaar zijn Emma Bonnez, Yentl Simoen, Geike Mazereel, Marthe Devos en Tine Selosse.

Kortom: niets leuker dan een rakwi te zijn!

Emma.jpg
Emma Bonnez

Hoihoi chirovriendjes!

Ik ben Emma Bonnez en ik ben 17 jaar. Dit is mijn eerste jaar leiding bij de rakwi’s en ik zie het helemaal zitten om er samen een keitof chirojaar van te maken! Ik woon samen met mijn ouders en zussen, Lotte en Marthe, in Stavele. Naast de Chiro speel ik ook graag een deuntje op mijn piano. Ik zit op school in het Onze-Lieve-Vrouwe Instituut in Poperinge en volg de richting Gezondheid en Welzijnswetenschappen. Naast de Chiro kan je me ook vinden in de Fruithoek of op het speelplein in het dorp.

Veel groetjes en tot dan!

Emma

Geike.jpg
Geike Mazereel

Dag lieve chirovriendjes!

 

Mijn naam is Geike Mazereel en ik ben 20 jaar. Ik woon in Reninge samen met mijn oudere broer Tiede en mijn jongere zus Nel. Ik zit in mijn tweede jaar verpleegkunde en studeer dit aan de Hogeschool Vives in Kortrijk. Dit jaar is het mijn derde jaar leiding. Mijn eerste jaar gaf ik leiding aan de pimpels en in mijn tweede jaar aan de speelclub.

Ik kijk er al naar uit!!

 

Lieve groetjes en tot zondag!

Yentl.jpg
Yentl Simoen

Hallo

Ik ben yentl, nu zit ik in mijn tweede jaar leiding en doe ik opnieuw Rakwi. Ik zie het opnieuw super hard zitten.

Tot dan!

marthe_edited.jpg
Marthe Devos

Daag, dag, dag, dag, daaaaggggg!

Ik ben Marthe, Marthe Devos om de verwarring te vermijden want met al die Marthes weet je op den duur niet meer wie wie juist is. Ik begin dit jaar aan mijn derde jaar leiding. Na 2 jaar speelclub was het eens tijd voor iets anders en het werd dus de RAKWIII! Vanaf dit jaar ben ik ook hoofdleidster dus jullie kunnen met al jullie vragen bij mij terecht ( of bij de medeleiding zodat ik ook niet te veel werk heb ;) ) Ik woon in Reninge en ik heb 2 broers die waarschijnlijk wel kent. Ik zit tijdens de week op kot in Gent waar ik héél druk bezig ben met mijn studies. Ik studeer Audiovisual Design, moeilijk naam maar simpel gezegd leer ik de theoretische en praktische kant van film.

Nu je toch al een beetje meer over mij weet, wil ik jou ook wel graag leren kennen! Zie ik je op de volgende chiroactiviteit? (Het is je geraden!) Tot dan, kusjes

Tine.jpg
Tine Selosse

Hey, mijn naam is Tine, ik ben 18 jaar en dit is mijn tweede jaar als leiding. Ik studeer interieurarchitectuur in Gent waar ik op kot zit met mijn broer Wout en zus Lene. Binnen een paar jaar zal mijn andere broer (Bram) daar ook aanwezig zijn. Mijn hobby's zijn muziek, ik speel namelijk dwarsfluit, en natuurlijk de Chiro. Ik kijk er heel erg naar uit om dit jaar te ravotten met de super coole rakwi's!