KETI

De Keti's...

Alleen een Keti weet hoe het voelt. Een groep jonge volwassenen met hier en daar nog die zotte en ondeugende manieren (want zot zijn doet geen zeer!). De Keti's zijn de jongeren van 15 à 16 jaar. De Chiro is voor hen de ideale uitlaatklep.

Keti’s zijn al een stukje volwassener dan tito’s. Ze kunnen (of zouden moeten kunnen) hun eigen grenzen en kwaliteiten al veel beter inschatten, los van populariteit. Keti’s zijn in staat anderen en regels bewust te respecteren.

De  leiding dit jaar zijn Justine Vandenheede, Maxime Pacco en Jolien Vervaeke.

Justine.jpg
Justine Vandenheede

Hallooo Chirovrienden!

Ik ben Justine Vandenheede. Nu begin ik aan mijn vierde jaar als leidster.  Ik ben 20 jaar en ik verjaar op 4 mei. Ik woon in het super leuke en kleine Reninge. Dit jaar begin ik aan mijn 3de jaar verpleegkunde in Vives Brugge. Mijn hobby’s zijn weggaan met vrienden, werken in het ziekenhuis en natuurlijk de CHIRO!!! Ik ben al lid in de Chiro vanaf het 2de jaar pimpel en hoop daar nog vele jaartjes bij te doen.

Tot binnenkort :)

Jolien.jpg
Jolien Vervaeke
Maxime.jpg
Maxime Pacco

Hallo liefste Chirovrienden,

Hier Maxime aan het woord, ‘k hoop dat u niet stoort!

Ondertussen al in mijn 6e leidingsjaar van mijn Chiroleven, das nu toch ook wel al even. Na driemaal speelclub, tito en rakwi is het nu tijd voor een jaar keti-fun. Da we er goe aan mogen begun!

Met mijn 22 jaar op de teller ben ik de oudsten der leiding, maar waarschijnlijk niet de wijste! Door de week vind je mij in Leuven, waar ik nu al 4 jaar lang het menselijk lichaam bestudeer in mijn studies geneeskunde. Naast mijn grote Chiropassie, ben ik ook al een 10-tal jaar judoka en speel ik af en toe een spelletje op de pc. Ik verwacht er opnieuw een topjaar van te maken met grootse plannen voor de keti’s. De Chiro is voor mij als een tweede thuis waar ik altijd graag kom. Ook niet moeilijk voor me aangezien ik er op maar 500m van woon!

“Audentes fortuna iuvat” -”Geluk komt de dapperen toe”

Met deze woorden van de Romeinse Virgilius eindig ik mijn voorstelling om samen met jullie een nieuw avontuur aan te gaan!

Groetjes

Maxime

Dag mijn liefste Chirovrienden!

 

Mijn naam is Jolien Vervaeke en ook dit jaar ga ik mij weer volop inzetten in onze megatoffe Chiro! Voor iedereen die graag wat meer te weten wil komen over mij: ik woon in Noordschote samen met mijn jongere zus en broer Josefien en Maxim, mama Carine en papa Koen. Ik zit in mijn derde jaar logopedie en audiologie en dit volg ik aan de Universiteit van Gent, daar kun je me dus vinden tijdens de week. Op zondagnamiddag ga ik met volle goesting naar de Chiro voor de allerleukste super gekke spelletjes! Na twee jaar pimpel en een jaartje keti ga ik bij deze laatste groep nog een jaar bij doen!

 

Dus bij deze... Tot op zondag!