top of page

KETI

De Keti's...

Alleen een Keti weet hoe het voelt. Een groep jonge volwassenen met hier en daar nog die zotte en ondeugende manieren (want zot zijn doet geen zeer!). De Keti's zijn de jongeren van 15 à 16 jaar. De Chiro is voor hen de ideale uitlaatklep.

Keti’s zijn al een stukje volwassener dan Tito’s. Ze kunnen (of zouden moeten kunnen) hun eigen grenzen en kwaliteiten al veel beter inschatten, los van populariteit. Keti’s zijn in staat anderen en regels bewust te respecteren.

De leiding dit jaar zijn An-Sofie Vanheule, Robbe Beeckaert, Emiel Cailliau & Aisha Denys
We stellen ons graag voor!

Bob Bever.png

Bo Bever

Aïsha.JPG
Aïsha.JPG

Aisha Denys

Chirotaak:  Winkelteam + Partymanager

Nummer:  0468272429

Mail: denysaisha1@hotmail.com

Geboortedatum: 30/06/2004

Studie/werk: Slagerij-traiteur

Hallo

 

ik ben Aïsha Denys 19jaar ik woon in Noordschote en zit nu in mijn laatste jaar school in de richting slagerij-traiteur. Buiten de chiro zit ik nog in klj vleteren en klj leffinge en help ik hier en daar een handje mee op de boerderij bij mijn vriend, wat ik super graag doe.

 

En ik kom natuurlijk ook graag naar de chiro dus tot op de chiro pleine !

KETI

Robbe.JPG
Robbe.JPG

Robbe Beeckaert

Chirotaak: Website + Sponsorverantwoordelijke

Nummer: 0471319416

Mail: beeckaertrobbe@gmail.com

Geboortedatum: 19/01/2003

Studie/werk: Supply Chain Management

Hoihoi
 

Mijn naam is Robbe Beeckaert. Op 19 januari 2003 kwam ik ter wereld als een echte ravotter. Ik woon in Reninge en zit sinds de Pimpels in de Chiro en ben nu bezig aan mijn 4de jaar leiding, na een jaar Speelclub en 2 jaar Tito doe ik er nog een jaartje Keti bij.. Wanneer er geen Chiro is, ben ik genoodzaakt mijn zus Silke - die vorig jaar gestopt is binnen de leidingsploeg - te entertainen. Naast de Chiro kan je me vinden op het voetbalveld in Reninge. Tijdens de week ben ik druk mijn kennis aan het bijschaven in Gent waar ik de richting Supply Chain Management volg. Ik hoop met deze korte voorstelling dat ik jullie wat wijzer heb gemaakt over wie ik precies ben.

 

Speelse groeten, Robbe! See you on sunday!

KETI

Emiel.JPG
Emiel.JPG

Emiel Cailliau

Chirotaak:  Jeugdraad + PR

Nummer:  0487212376

Mail: emiel.cailliau@gmail.com

Geboortedatum: 13/01/2004

Studie/werk: Toegepaste taalkunde

Hallo iedereen    

 

Ik ben Emiel, 19 jaar en zit nu in mijn derde jaar leiding. Ik woon in West-Vleteren samen met mijn twee broers, Remie en Elie, en mijn ouders, Pieter en Els. Tijdens de week kunnen jullie me vinden op kot in Gent, waar ik Toegepaste Taalkunde (Nederlands-Engels-Italiaans) studeer. Naast de Chiro zet ik ook nog graag eens een stapje in de wereld samen met mijn vrienden.    

 

Tot in de Chiro!

KETI

An-Sofie.JPG
An-Sofie.JPG

An-Sofie Vanheule

Nummer: 0497782189

Mail: ansofievanheule1@gmail.com

Geboortedatum: 31/01/2002

Studie/werk: Business and Languages

Hallohallo lieve chirovrienden,    

 

Ik ben An-Sofie Vanheule, soms beter gekend als Anso ;)). Ik ben 21 jaar en start aan mijn vijfde jaar als leiding in de beste Chiro vant land. Na 2 jaar Rakwi, 1 jaartje speelclub en 1 jaar tito vergezel ik dit jaar de KETI! Met mijn oudertjes woon ik in Reninge, in de week vertoef meestal in Gent, maar in het eerste semester ben ik enkel terug te vinden in Amsterdam. Ik ben namelijk druk aan het studeren op erasmus, dus je zal mij pas vanaf het tweede semester op de pleine zien verschijnen. In Amsterdam studeer ik International economics and globalization voor een semestertje, in Gent is dat Business and Languages.   Ik verlang enorm om jullie allemaal terug te zien, dus tot snel!!  

 

Veeel chirogroetjes  

Xoxo Anso  

KETI

bottom of page