KETI

De Keti's...

Alleen een Keti weet hoe het voelt. Een groep jonge volwassenen met hier en daar nog die zotte en ondeugende manieren (want zot zijn doet geen zeer!). De Keti's zijn de jongeren van 15 à 16 jaar. De Chiro is voor hen de ideale uitlaatklep.

Keti’s zijn al een stukje volwassener dan tito’s. Ze kunnen (of zouden moeten kunnen) hun eigen grenzen en kwaliteiten al veel beter inschatten, los van populariteit. Keti’s zijn in staat anderen en regels bewust te respecteren.

De  leiding dit jaar zijn Justine Vandenheede, Silke Beeckaert, Jelle Vermeulen en Salvica Staelens.

juju.jpg
Justine Vandenheede

Hallooo Chirovrienden!

Ik ben Justine Vandenheede. Dit jaar start ik terug als leidster in de chiro en zie het nieuwe werkjaar volledig zitten. Ik begin aan mijn vijfde jaar als leidster.  Ik ben 21 jaar en ik verjaar op 4 mei. Ik woon in het super leuke en kleine Reninge. Dit jaar begin ik aan mijn 4de jaar verpleegkunde in Vives Brugge. Mijn hobby’s zijn weggaan met vrienden, werken in het ziekenhuis en natuurlijk de CHIRO!!! Ik ben al lid in de Chiro vanaf het 2de jaar pimpel en hoop daar nog enkele jaartjes bij te doen.

Tot binnenkort in de chiro:)

Jelle.jpg
Jelle Vermeulen

Hoihoi Ik ben Jelle Vermeulen en woon in Reninge. Mijn verjaardag is op 30 januari. Ik volg Orthopedagogie in Vives te Kortrijk. Ik heb 1 broer Jarne, die helaas dit jaar gestopt is met leiding geven in de chiro. Het zal nu het 4de jaar zijn dat ik leiding geef. Ik heb al 1jaar leidinggegeven aan de rakwi’s daarna pimpels en speelclub. Deze jaren waren de max, hopelijk wordt dit jaar als ketileiding ook de max!

Silke.jpg
Silke Beeckaert

Hallo liefste Chirovrienden,

 

Mijn naam is Silke en ik start dit jaar aan mijn vijfde jaar als leiding. Na mijn eerste vier jaren bij de speelclub, pimpel, rakwi en tito, kan je me dit jaar vinden bij de keti. Ik woon in Reninge en heb een jongere (grotere) broer Robbe die dit jaar leiding zal geven aan de tito. Tijdens de schoolweken kan je me terugvinden in Gent waar ik aan mijn laatste jaar orthopedagogie zal starten. Op 27 november is het groot feest want dan vier ik namelijk mijn 21ste verjaardag!!! Ik zie het alvast helemaal zitten!

 

Dikke kussen en tot zondag xxx

Salvica.png
Salvica Staelens

Hoihoi

Mijn naam is Salvica en mijn vierde jaar in de leidingsploeg is bij de Keti. Ik ben 20 jaar, woon in Westvleteren en heb 2 zussen, Sayanah en Santusha. Ik heb ook mijn eigen paard waarmee ik dressuur rijd. Naast al dat leuks ben ik ook nog student in Gent, waar ik de opleiding Architectuur volg.

 

See you in de Chiro