top of page

KETI

De Keti's...

Alleen een Keti weet hoe het voelt. Een groep jonge volwassenen met hier en daar nog die zotte en ondeugende manieren (want zot zijn doet geen zeer!). De Keti's zijn de jongeren van 15 à 16 jaar. De Chiro is voor hen de ideale uitlaatklep.

Keti’s zijn al een stukje volwassener dan Tito’s. Ze kunnen (of zouden moeten kunnen) hun eigen grenzen en kwaliteiten al veel beter inschatten, los van populariteit. Keti’s zijn in staat anderen en regels bewust te respecteren.

De leiding dit jaar zijn Maxime Pacco, Marthe Devos, Yentl Simoen en Jonas Van Loock
We stellen ons graag voor!

Bob Bever.png

Bo Bever

Maxime.JPG
Maxime.JPG

Maxime Pacco

Chirotaak: Materiaalman

Nummer:  0478573239

Mail: maximepacco98@gmail.com

Geboortedatum: 22/01/1998

Studie/werk: Dokter-stagiair 

Dag Chirovrienden,  

 

Ook dit jaar ben ik, Maxime Pacco, weer van de partij voor een nieuw Chiro-werkjaar vol plezier en gekke dingen. Ondertussen mijn 7e jaar als leiding, vanaf nu begint het echt tellen voor mij, want vanaf nu begeef ik me onder de zeldzamen die zo lang meegaan. Drie Speelclubjaren, één Tito-jaar, één Rakwi-jaar en één Keti-jaar. Zo ver zijn we tot nu toe geraakt, nu is het nogmaals tijd voor een jaartje bij de Tito’s! Ik ben 23 jaar, woon in dezelfde straat van de Chiro en leef eigenlijk ook gewoon voor de Chiro. Hiernaast moet er ook gestudeerd worden, dit jaar is mijn 6e jaar als student geneeskunde. Mijn studies leg ik af aan de KUL in Leuven, waar ik dus ook door de week op kot zit. Verder heb ik ook nog wat andere hobby’s naast de Chiro. Ik fiets af en toe, probeer wat te lopen en doe ik ook al jarenlang judo. Ik hoop dat we er ook dit jaar een spetterend Chirojaar van kunnen maken met zijn allen!  

 

Dam ze nog lang meugn meugn, en goe kun kun!

KETI

Marthe.JPG
Marthe.JPG

Marthe Devos

Chirotaak:  Hoofdleidster

Nummer: 0471959277

Mail: marthedevos@outlook.com

Geboortedatum: 16/05/2002

Studie/werk: Audiovisual Design

Daag, dag, dag, dag, daaaaggggg!  

 

Ik ben Marthe! Ik zit dit jaar in mijn vierde jaar leiding. Na 2 jaar speelclub en een jaartje rakwi was het eens tijd om aan een oudere afdeling leiding te geven en het werd dus de KETIII! Daarnaast ben ik ook nog altijd hoofdleidster dus jullie kunnen met al jullie vragen bij mij terecht ( of bij de medeleiding zodat ik ook niet te veel werk heb ;) ) Ik woon in Reninge en heb 2 broers die waarschijnlijk wel kent. Ik zit tijdens de week op kot in Gent waar ik nu bezig ben met 3e en laatste jaar van mijn opleiding. Ik studeer Audiovisual Design, moeilijk naam maar simpel gezegd leer ik de theoretische en praktische kant van film en animaties. Nu je toch al een beetje meer over mij weet, wil ik jou ook wel graag leren kennen! Zie ik je op de volgende chiroactiviteit? (Het is je geraden!)  

 

Tot dan, kusjes

KETI

Yentl.JPG
Yentl.JPG

Yentl Simoen

Chirotaak:  Materiaalman

Nummer: 0491308499

Mail: yentlsimoen2@gmail.com

Geboortedatum: 07/05/2003

Studie/werk: Programmeren/computeroperator

 

Jowww,

 

Ik ben yentl, kdoe nu mijn derde jaar leiding. Ditmaal niet voor de rakwi's maar de grotere versie van de rakwi's. Samen me de rest van de ketileiding maken we er een super jaar van.

 

Tot dan xoxo Yentl

KETI

Jonas.JPG
Jonas.JPG

Jonas Van Loock

Jooow, hier ben ik terug!

 

Na een sabbatjaar stap ik met de volle enthousiasme opnieuw in de leidingsploeg. Mij kan je soms vinden in Reninge waar ik woon. Ik heb er ook al 20 levenslengtes op zitten. Ik ben blij om dit jaar een Keti leider te zijn.

 

Naast de Chiro speel ik ook nog voetbal en studeer ik in Brugge Sport en Bewegen. Ik ben blij om terug te zijn en om er een spetterend jaar van te maken!

KETI

Nummer: 0471224203

Mail: jonas.van.loock@outlook.com

Geboortedatum: 10/10/2002

Studie/werk: Sport en Bewegen

 
bottom of page