KETI

De Keti's...

Alleen een Keti weet hoe het voelt. Een groep jonge volwassenen met hier en daar nog die zotte en ondeugende manieren (want zot zijn doet geen zeer!). De Keti's zijn de jongeren van 15 à 16 jaar. De Chiro is voor hen de ideale uitlaatklep.

Keti’s zijn al een stukje volwassener dan tito’s. Ze kunnen (of zouden moeten kunnen) hun eigen grenzen en kwaliteiten al veel beter inschatten, los van populariteit. Keti’s zijn in staat anderen en regels bewust te respecteren.

De  leiding dit jaar zijn Wout Selosse, Jelle De Poortere en Jolien Vervaeke.

Wout Selosse

BONJOUR BONJOUR BONJOUR!

Aan allen die dit lezen: PROFICIAT!

Aan allen die dit niet lezen: Eah jammer dan hé!

Volgens mij is mijn naam Wout, maar als ik naar de chiro kom begin ik daar soms aan te twijfelen… de lijst met bijnamen wordt steeds maar groter: Wouter, MacGyver, Sleus,… Na vorige jaren trotse leider te zijn geweest van de Speelclubbers, Rakwis, Keti’s en een kampje Aspi’s ontferm ik me dit jaar samen met Jelle en Jolien voor de derde keer over de Kerels en Tiptienen! Naast de chiro studeer ik Muziekproductie aan het KASK (oftewel Koninklijke Academie voor Schone Kunsten) in Gent. Zo nu weten jullie toch al wat meer over mij! Ik zie jullie vanaf 22 september in de chiro, en er staat de Keti’s een topjaar te wachten! CROISSANT!

En tata he

Jelle De Poortere

Hoi iedereen!

Mijn naam is Jelle, ik ben 20 jaar jong en woon in Reninge. Ik ga dit jaar voor het 4de jaar vol enthousiasme aan de slag als leukste leider van Chiro Pimpernel. Ook dit jaar sta ik als leider bij uitstek bekend vanwege mijn grappen en grollen. Een zware taak die ik hoog in het vaandel draag! Veel plezier alvast met mij!

Groetjes Jelle De Poortere

disclaimer: dit is Jelle's eigen mening, waar wij soms mee akkoord gaan

Jolien Vervaeke

Dag mijn liefste Chirovrienden!

Mijn naam is Jolien Vervaeke en ook dit jaar ga ik mij weer volop inzetten in onze megatoffe Chiro! Voor iedereen die graag wat meer te weten wil komen over mij: ik woon in Noordschote samen met mijn jongere zus en broer Josefien en Maxim, mama Carine en papa Koen. Ik zit in mijn tweede jaar logopedie en audiologie en dit volg ik aan de Universiteit van Gent, daar kun je me dus ook vinden tijdens de week. Maar de zondagnamiddag ben ik zeker en vast met volle goesting in de Chiro voor de allerleukste super gekke spelletjes! Na 2 jaar leiding te hebben gegeven aan de pimpels, ga ik dit jaar een sprongetje wagen naar de keti! Ik zie het alvast keihard zitten.

Dus bij deze... Tot op zondag!

© 2018 Chiro Pimpernel

  • Facebook Basic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now