ASPI

 

Een mousseline van stoere gasten, op een oranje bedje van enthousiasme, actie, zever, creativiteit en overgoten met een sausje van vormende activiteiten. Niet alleen een droom om naar te kijken, maar vooral een streling van het chiro-gevoel. De aspi's, de oudste afdeling (17 jaar), nemen het er goed van en wisselen hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij 'leiding zijn' of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Ook al zijn ze de oudsten, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een goed discussiespel, een uitdagende knutselactiviteit of een levensgroot gezelschapsspel. Hun leiding dit jaar is Felix Devos.

Felix Devos

Hallo chirovrienden

Mijn naam is Devos, Felix Devos. Ik ben 21 jaar en kom uit Reninge. Dit jaar is het mijn vijfde jaar als leiding. Ik gaf eerst de rakwi's twee jaar leiding, waarna ik naar de speelclubbers ging om vorig jaar dan uit te komen bij de keti's. Dit jaar wordt mijn eerste jaar als aspi-leider.

Ik studeer in Gent aan de hogeschool HoGent voor vastgoedmakelaar. In mijn vrije tijd ga ik al eens weg met vrienden en speel ik ook voetbal Ziezo nu kennen jullie mij al iets beter. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om mij aan te spreken op een chironammiddag of op ander moment moest je me tegenkomen.

Met vriendelijke groeten

Felix Devos

© 2018 Chiro Pimpernel

  • Facebook Basic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now