FREELANCERS

De freelancers zijn personen die niet bij een vaste afdeling staan maar waar we wel ieder moment op kunnen rekenen. Zij zijn de motor achter de schermen en helpen de Chiro waar nodig. 

Momenteel hebben we twee freelancers (Bram Pauwels en Jonas Van Loock).

Bram Pauwels.JPG
Bram Pauwels.JPG

Bram Pauwels

Een technisch freelancer is er voor - zoals het woord het zegt - de vooral technische aspecten. Ook bij het klaarzetten, in orde brengen, of herstellen van materiaal kunnen we altijd op deze personen rekenen. Een warme openluchtdouche op kamp? Dat is het werk van deze persoon!

 
 

Heyhooooi 

 

Ik ben Bram Pauwels en ook dit jaar ben ik terug beschikbaar voor de chiro. Na 4 jaar leiding en 1 jaar als Freelancer in de chiro te zitten kon ik nog geen afscheid nemen. Je zal mij niet zo vaak zien tijdens de chironamiddagen want ik ben meestal achter de schermen bezig. Voor de leiding ben ik de persoon met de werkhanden. Wanneer er iets kapot is of ze hebben een praktisch idee maar weten niet hoe ze het kunnen uitwerken mogen ze op mijn hulp rekenen. Samen met mijn ouders en zus Britt Pauwels (pimpelleiding) woon ik in Reninge. Tijdens de week werk ik bij Poorten Desmet in Ieper, daar maak ik poorten op maat en monteer deze bij de mensen thuis. Naast al het werken heb ik ook soms een vrij momentje om met vrienden eentje te gaan drinken. 

 

Tot de volgende 😉

Technisch Freelancer

Jonas.JPG
Jonas.JPG

Jonas Van Loock

Bij een vlinder freelancer denken we aan de persoon die je ieder moment van de week kan bellen als extra hulp bij een activiteit, weekend en zelfs op kamp. Een zieke leiding? Vlinder freelancer to the rescue!

 
 

Jooow, hier ben ik terug!

 

Na een sabbatjaar stap ik met de volle enthousiasme opnieuw in de leidingsploeg. Zelf ben ik niet leider van één afdeling maar ik help waar nodig. Ze durven mij ook al eens vlinder te noemen. Naast de Chiro speel ik ook nog voetbal en studeer ik in Brugge Sport en Bewegen.

 

Ik ben blij om terug te zijn en om er een spetterend jaar van te maken!

Vlinder Freelancer