top of page

FREELANCERS

De freelancers zijn personen die niet bij een vaste afdeling staan maar waar we wel ieder moment op kunnen rekenen. Zij zijn de motor achter de schermen en helpen de Chiro waar nodig. 

Momenteel hebben we een freelancer, namelijk Bram Pauwels

Bram Pauwels.JPG
Bram Pauwels.JPG

Bram Pauwels

Een technisch freelancer is er voor - zoals het woord het zegt - de vooral technische aspecten. Ook bij het klaarzetten, in orde brengen, of herstellen van materiaal kunnen we altijd op deze personen rekenen. Een warme openluchtdouche op kamp? Dat is het werk van deze persoon!

 
 

Heyhooooi 

 

Ik ben Bram Pauwels en ook dit jaar ben ik terug beschikbaar voor de chiro. Na 4 jaar leiding en 1 jaar als Freelancer in de chiro te zitten kon ik nog geen afscheid nemen. Je zal mij niet zo vaak zien tijdens de chironamiddagen want ik ben meestal achter de schermen bezig. Voor de leiding ben ik de persoon met de werkhanden. Wanneer er iets kapot is of ze hebben een praktisch idee maar weten niet hoe ze het kunnen uitwerken mogen ze op mijn hulp rekenen. Samen met mijn ouders en zus Britt Pauwels (pimpelleiding) woon ik in Reninge. Tijdens de week werk ik bij Poorten Desmet in Ieper, daar maak ik poorten op maat en monteer deze bij de mensen thuis. Naast al het werken heb ik ook soms een vrij momentje om met vrienden eentje te gaan drinken. 

 

Tot de volgende 😉

Technisch Freelancer

bottom of page