PIMPELS

 

De Pimpels zijn de jongste afdeling van de Chiro, namelijk het eerste en tweede leerjaar. In Chiro Nationaal heet deze afdeling de ribbels, maar wij waren net iets eerder met deze afdeling en kozen voor de Pimpels. Er zijn 5 leiders bij de pimpels: Marthe Luyssen, Tine Selosse, Britt Pauwels, Sarah Castryck en Felix DevosWe zullen ons even voorstellen:

 

 

Marthe Luyssen

Hoi lieve chirovrienden!

Dit jaar zullen jullie me opnieuw als pimpelleiding over de pleine zien spurten. Dit samen met 4 andere toppers van leiding, dat beloven spetterende chironamiddagen te worden! Tot snel in de chiro!

Liefs Marthe xx

Felix
Felix Devos

Hoi pipeloi 'vrienden'

Mijn naam is Felix. Dit jaar word ik trotse leiding van onze allerkleinste leden, namelijk de pimpeltjes. Ik kijk met heel veel zin uit naar dit jaar, ook al zal het wat anders zijn dan anders. Om mezelf kort voor te stellen. Ik ben dus Felix Devos en ben woonachtig te Reninge. Ik heb een zus in de leiding en een broer die vb is. Ik ben 22 jaar oud/jong en dit wordt mijn zesde jaar als leider. Eerder gaf ik al met volle teugen leiding aan de rakwi, speelclub, keti en aspi. Maar dit jaar spits ik me dus toe op de prille toekomst van onze chiro die te vinden is in het eerste en tweede leerjaar. Verder studeer ik nog in Gent in de richting Vastgoed met het oog om vastgoedmakelaar te worden. Ik hoop alvast om er samen met de kindjes een super jaar van te maken.

Veel groe(n)tjes, Felix

P.S. laatste 'x' van mijn naam is een zoentje

Tine Selosse

Dag iedereen!

Mijn naam is Tine en al sinds de pimpels droom ik ervan leidster te worden. Ik woon samen met mijn 2 broers, Wout en Bram, mijn zus Lene en ouders in Krombeke. Binnenkort begin ik aan mijn laatste jaar in het Sint-Janscollege in Poperinge waar ik Humane Wetenschappen volg. Naast school en Chiro werk ik in het IBIS hotel in De Panne. Ik speel muziek (dwarsfluit en saxofoon) en spreek graag af met vrienden. Ik heb super veel zin om het nieuwe Chirojaar bij de Pimpeltjes te starten!

Tot binnenkort!!

britt.png
Britt Pauwels

Heyhoi Chirovriendjes

Ik ben Britt Pauwels en ben bijna 18 jaar. Samen met mijn gezin woon ik in Reninge. Ik heb een broer Bram die nu oud-leiding is. Na 6 jaar in het middelbaar is nu wel tijd om naar de hogeschool te gaan. Zo start ik dit jaar de richting kleuteronderwijs aan Vives in Kortrijk. Natuurlijk kon ik geen 'nee' zeggen om met mijn Chiro avontuur te stoppen. Zo start ik nu aan me tweede jaar. Vorig jaar stond ik bij de pimpels en ik doe er dit jaar nog een jaartje pimpels bij.

Tot snel!!! Liefs Britt

Sarah.jpg
Sarah Castryck

Dag lieve Chirovrienden!

Mijn naam is Sarah en ik ben heel enthousiast om dit jaar aan mijn vierde jaar in de leiding te beginnen. Na drie jaar bij de Speelclub te staan,  heb ik besloten om mij dit jaar te ontfermen over onze allerkleinsten: de Pimpels! Ik ben 20 jaar en woon met mijn gezin in het kleine Reninge. Tijdens de week kun je me terugvinden in Kortrijk, waar ik dit jaar start aan mijn derde en laatste jaar in de bachelor lager onderwijs.

Ik heb er alvast heel veel zin in, tot op de Chiroweide! 
 

Liefs, Sarah