PIMPELS

 

De Pimpels zijn de jongste afdeling van de Chiro, namelijk het eerste en tweede leerjaar. In Chiro Nationaal heet deze afdeling de ribbels, maar wij waren net iets eerder met deze afdeling en kozen voor de Pimpels. Er zijn 6 leiders bij de pimpels: Marthe Luyssen, Jelle Vermeulen, Salvica Staelens, Britt Pauwels, Geike Mazereel en Jonas Van LoockWe zullen ons even voorstellen:

 

 

Marthe Luyssen

Hoi lieve chirovrienden!

Dit jaar zullen jullie me opnieuw als pimpelleiding over de pleine zien spurten. Ik zie het volledig zitten en hoop om samen met de hele leidingsbende er een onvergetelijk chirojaar van te maken. We zien elkaar snel in de Chiro!!

Liefs Marthe xx

Salvica Staelens

Hoihoi iedereen!

Ik ben Salvica Staelens en dit zal mijn tweede jaar als leidster zijn. En ook dit jaar mag ik terug bij de Pimpeltjes staan. Ik woon in Westvleteren en heb twee zussen Sayanah en Santusha, die ook leidster zijn geweest. Tijdens de week ben ik in Kortrijk, waar ik Biomedische Wetenschappen studeer. Ook kun je mij vaak terugvinden in de paardenstallen, want naast de Chiro is mijn andere hobby paardrijden. Tot in de Chiro!!

Jonas Van  Loock

Yeet

Ik ben Jonas en ben één van de negen nieuwe leiding. Ik woon in Reninge. Ik ga naar school in het VTI van Diksmuide en volg daar houttechnieken. Ik ben ook voetballer en speel bij KVK Westhoek. Ik verlang om mijn carrière als leider te starten!

Jelle Vermeulen

Hoihoi

Ik ben Jelle Vermeulen en woon in Reninge. Mijn verjaardag is op 30 januari. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met mijn hobby’s paardrijden en chiro. Ik heb al 1jaar leiding gegeven aan de stoere rakwi’s.  Ik heb 1 broer Jarne die nu zijn 4de jaar leiding geeft.  Ik volg mijn eerste jaar Graduaat Orthopedagogie in Vives te Krotrijk.

Groetjes Jelle

Britt Pauwels

Hellokes Chiro vriendjes

Het nieuwe Chiro jaar is weer aangebroken en na al die jaren lid geweest te zijn. Is dat eerste jaar leiding aangekomen, SPANNEND!!         Ik ben Britt Pauwels en zit al van het 1ste leerjaar in de Chiro of ja ik was al mee op kamp toen ik in het 3de kleuter zat. Vanaf die leeftijd was ik al zo zot van de Chiro. Ik woon in Reninge met mijn gezin. Ook heb ik een broer die in de Chiro zit: Bram Pauwels die nu al 4 jaar leiding geeft. Ik zit nu ook in mijn laatste jaar in het VTI Diksmuide, daar volg ik de richting Sociaal Technische Wetenschappen. Naast de Chiro heb ik nog wat vrije tijd over om gitaar te spelen en paard te rijden. Zo dit was mijn korte voorstelling.

Lieve Chiro vriendjes tot heel snel!!

Leidster Britt xx

Geike Mazereel

Hallo lieve chirovriendjes!!

Mijn naam is Geike Mazereel en ik ben 18 jaar. Ik woon in Reninge samen met mijn oudere broer Tiede en jongere zus Nel. Ik zit op school in Poperinge en zit nu in mijn 6de jaar. Mijn hobby is natuurlijk chiro, ik zit al in de chiro vanaf mijn eerste jaar pimpel en ik kijk er al heel hard naar uit om mijn 1ste jaar leiding te geven!!

Groetjes!!

© 2018 Chiro Pimpernel

  • Facebook Basic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now