top of page

PIMPELS

 

De Pimpels zijn de jongste afdeling van de Chiro, namelijk het eerste en tweede leerjaar. In Chiro Nationaal heet deze afdeling de ribbels, maar wij waren net iets eerder met deze afdeling en kozen voor de Pimpels. Er zijn 6 leiders bij de Pimpels: Britt Pauwels, Emiel Cailliau, Iliana Vanslambrouck, Julie Cailliau, Oscar Vandewalle en Tibbe Hennebel. We zullen ons even voorstellen:

 

 

RupsjeRibbel.png

Rupsje Ribbel

Britt.JPG
Britt.JPG

Britt Pauwels

Chirotaak:  Winkelteam

Nummer:  0479702118

Mail: britt-pauwels@outlook.com

Geboortedatum: 19/09/2002

Studie/werk: Kleuteronderwijs

Heyhoi Chirovrienden

 

Ik ben Britt Pauwels en ook dit jaar zet ik me weer 200% in voor onze chiro. Ik start dit jaar aan mijn 4e jaar als leidster in de chiro. Na 3jaar bij de Pimpels voel ik me al helemaal thuis, dus doe ik er nog een jaar p

Pimpel bij 😊. Ik heb zoveel liefde voor die kleine avonturiers!! Samen met mijn gezin woon ik in het kleine maar ooo zo leuke Reninge. In de week kan je mij terugvinden in Kortrijk waar ik aan mijn laatste jaar Kleuteronderwijs zal starten. Naast de chiro kan je mij vinden op één van mijn paarden. Daarnaast ga ik ook eens graag weg met vrienden en doe ik regelmatig eens een obstakelrun. 

Tot snel!!!

Liefs Britt

PIMPELS

Emiel.JPG
Emiel.JPG

Emiel Cailliau

Chirotaak:  Jeugdraad + PR

Nummer:  0487212376

Mail: emiel.cailliau@gmail.com

Geboortedatum: 13/01/2004

Studie/werk: Toegepaste taalkunde

Hallo iedereen  

 

Ik ben Emiel, ik ben 18 jaar en zit nu in mijn tweede jaar leiding. Ik woon in West-Vleteren samen met mijn twee broers, Remie en Elie, en mijn ouders. Tijdens de week kunnen jullie me vinden op kot in Gent, waar ik toegepaste taalkunde studeer. Naast de chiro zet ik ook nog graag eens een stapje in de wereld met mijn vrienden.  

 

Tot in de Chiro!

PIMPELS

Iliana.JPG
Iliana.JPG

Iliana Vanslambrouck

Chirotaak:  Verjaardagskaarten

Nummer:  0468300115 

Mail: ilianavanslambrouck@hotmail.be

Geboortedatum: 12/12/2005

Studie/werk: Gezondheids- en welzijnswetenschappen

Hallo lieve chirovriendjes!  

 

Ik ben Iliana en ik ben 16 jaar. Ik woon in het dorpje Reninge samen met mijn 2 jongere zussen en broer. Ik zit op school in Ieper en ga nu naar het 6de . Naast de Chiro speel ik ook piano en ga ik graag op stap met vriendinnen. Vanaf mijn 2de jaar pimpel startte ik in de Chiro en nu stap ik met veel plezier in de leiding.  

 

Ik heb er alvast super veel zin in en hopelijk tot snel!!

PIMPELS

Julie.JPG
Julie.JPG

Julie Cailliau

Chirotaak:  Parkeerwachter + Verjaardagskaarten + Statistieken

Nummer:  0492844935

Mail: cailliau.julie.05@gmail.com

Geboortedatum: 12/02/2005

Studie/werk: Economie-wiskunde

Hallowkess lieve chirovrienden,  

 

Mijn naam is Julie Cailliau en ik begin met heel veel plezier en enthousiasme aan mijn eerste jaar leiding! Ik ben 17 jaar en woon samen met mijn ouders en mijn oudere broer Jelle te Noordschote. Ik begin mijn 6de en laatste jaar in het middelbaar aan het Sint-Janscollege in Poperinge waar ik de richting economie-wiskunde volg. Naast het schoolleven zet ik ook wel graag eens een stapje in de wereld met vrienden en vriendinnen. Je kan mij ook terugvinden in het restaurant Steenstraete in Zuidschote waar ik werk als jobstudent. Ik zit al vanaf de pimpels in de chiro en ik kijk er zeker naar uit om de leidingsploeg te versterken! Ik zie het nieuwe Chirojaar alvast super hard zitten!  

 

Tot op de chiropleine! Groetjes Julie

PIMPELS

Oscar.JPG
Oscar.JPG

Oscar Vandewalle

Chirotaak:  Winkelteam + Partymanager

Nummer:  0473113147

Mail: 61956@lln.sint-michiel.be

Geboortedatum: 14/07/2005

Studie/werk: Landbouw

Hallo Chiro vrienden!!  

 

Ik ben Oscar Vandewalle en dit jaar begin ik aan mijn eerste jaar leiding bij de tofste Chiro van het land! Ik ben 17 jaar oud, en woon in het landelijke Reninge samen met mijn ouders Geert en Hilde en mijn zusjes Juliette en Leonie. Ik begin aan mijn 6de jaar middelbaar in het VABI van Roeselare waar ik de richting landbouw volg. Naast het chiroleven ga ik  graag eens op stap met vrienden  en werk ik ook graag thuis op het landbouwbedrijf. Ik zie het alvast heel hard zitten, hopelijk tot op de chiropleine!  

 

Tot snel!!!

PIMPELS

Tibbe_edited.jpg
Tibbe_edited.jpg

Tibbe Hennebel

Nummer:  0492105874

Mail: hennebeltibbe@gmail.com

Geboortedatum: 24/05/2005

Studie/werk: Electro Mechanica

Dag Chirovriendjes, ​

 

Ik ben Tibbe Hennebel, ik ben 17 jaar en woon te Krombeke. Ik zie het keihard zitten om leiding te worden! Ik zit ook al sinds mijn 1ste jaar Pimpel in de Chiro. Mijn hobby’s zijn sporten, vanalles doen met computers, drones maken en vliegen. In september begin ik met mijn laatste jaar in het VTI van Poperinge in de richting Electro Mechanica. Ik hoop dat het een topjaar wordt!  

 

Tot in de Chiro!

PIMPELS

bottom of page