PIMPELS

 

De Pimpels zijn de jongste afdeling van de Chiro, namelijk het eerste en tweede leerjaar. In Chiro Nationaal heet deze afdeling de ribbels, maar wij waren net iets eerder met deze afdeling en kozen voor de Pimpels. Er zijn 5 leiders bij de pimpels: Jolien Vervaeke, Emiel Calliau, Britt Pauwels, Sarah Castryck en Leonie DouchyWe zullen ons even voorstellen:

 

 

foto Jolien_edited.jpg
Jolien Vervaeke

Dag mijn liefste Chirovrienden!

 

Mijn naam is Jolien Vervaeke en ook dit jaar ga ik mij weer volop inzetten in onze megatoffe Chiro! Voor iedereen die graag wat meer te weten wil komen over mij: ik woon in Noordschote samen met mijn jongere zus en broer Josefien en Maxim, mama Carine en papa Koen. Ik ben een masterstudent logopedie en audiologie aan de Universiteit van Gent, daar kun je me dus vinden tijdens de week. Op zondagnamiddag ga ik met volle goesting naar de Chiro voor de allerleukste super gekke spelletjes! Na twee jaar pimpel en twee jaar keti, keer ik enkele stapjes terug om in mijn vijfde jaar als leiding opnieuw bij de pimpels te staan. Naast de Chiro ga ik graag zwemmen, skeeleren, iets drinken met de vrienden of lees ik een boek.

 

Voila, dit ben ik... Tot op zondag iedereen!

Leonie.jpg
Leonie Douchy

Hallokes iedereen

Ik ben Leonie Douchy en woon samen met mijn ouders en 2 zussen Marthe en Ciete in Krombeke. Op 6 januari word ik ieder jaar een jaartje ouder. Op 1 september begin ik mijn laatste jaar in het OLVi te Poperinge met de richting Techniek Wetenschappen. Naast de echte “Chiro-diehard” die ik ben, speel ik ook al 13 jaar muziek (euphonium). Ik zit al sinds mijn 1ste jaar pimpel in de Chiro en ik droom er al lang van om leidster te worden en dus dit jaar de leidingsgroep te vervoegen. Ik zie het komende Chirojaar zeker zitten en ik hoop om er een super jaar van te maken met iedereen.

Tot op de “pleine”!!!

Liefs Leonie

Emiel.jpg
Emiel Calliau

Hallo iedereen

Ik ben Emiel, ik ben 17 jaar en dit jaar wordt mijn eerste jaar in de leiding. Ik woon in West-Vleteren en ga naar school in het Sint-Janscollege te Poperinge, waar ik Latijn-moderne talen volg. In het weekend kan je mij spotten in frituur Den Engel, waar ik werk als jobstudent. Mijn hobby’s zijn Chiro en zwemmen. Ook probeer ik de kleintjes wat bij te brengen als trainer in de zwemclub van Poperinge. Ook mijn 2 broers, Remie en Elie, zitten in de Chiro. Ziezo, hopelijk weten jullie nu wat meer over mij.


Tot in de Chiro!

britt.png
Britt Pauwels

Heyhoi Chiro vriendjes

 

Ik ben Britt Pauwels en samen met mijn gezin woon ik in Reninge. Mijn verjaardag is op 19 september. Ik heb één broer Bram die nu oud-leiding is. Ik begin dit jaar aan mijn tweede jaar Kleuteronderwijs aan Vives in Kortrijk. Na twee jaar in een TOP leidingsbende te staan kon ik nog geen afscheid nemen van dit Chiro avontuur. Zo verleng ik mijn Chirocarrière met nog een jaartje. Dit jaar sta ik opnieuw bij de jongste avonturiers. Ik kan niet wachten om jullie allemaal terug te zien.

Tot snel!!!

Liefs Britt

Sarah.jpg
Sarah Castryck

Dag lieve Chirovrienden!

Mijn naam is Sarah en ik ben heel enthousiast om dit jaar aan mijn vijfde jaar in de leiding te beginnen. Na drie jaar bij de Speelclub te staan,  ontferm ik me dit jaar voor de tweede keer op rij over onze allerkleinsten: de Pimpels! Ik ben 21 jaar en woon met mijn gezin in het kleine Reninge. Ik ben afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en volg momenteel de banaba buitengewoon onderwijs te Kortrijk. Ik heb er alvast heel veel zin in, tot op de Chiroweide! 
 

Liefs, Sarah