top of page

PIMPELS

 

De Pimpels zijn de jongste afdeling van de Chiro, namelijk het eerste en tweede leerjaar. In Chiro Nationaal heet deze afdeling de ribbels, maar wij waren net iets eerder met deze afdeling en kozen voor de Pimpels. Er zijn 7 leiders bij de Pimpels: Remie Cailliau, Jules Roose, Iliana Vanslambrouck, Laurien Coget, Fien Waeyaert, Florien Hommey en Anouk SnickWe zullen ons even voorstellen:

 

 

RupsjeRibbel.png

Rupsje Ribbel

Remie.JPG
Remie.JPG

Remie Cailliau

Chirotaak:  Kassa & Kampplekken

Nummer:  0468273094

Mail: cailliauremie@gmail.com

Geboortedatum: 18/11/2005

Studie/werk: Criminologie

Hey allemaal!

 

Mijn naam is Remie Cailliau, ik ben bijna 18 jaar, en ik ga nu naar mijn tweede jaar leiding. Ik woon in Westvleteren samen met mijn broers Emiel en Elie. Ik studeer sinds dit jaar Criminologie aan de UGent. Naast de Chiro ga ik ook graag gaan fietsen, of kunnen jullie me aan het werk vinden in de Poperingse horeca.

 

Tot op de pleine!

PIMPELS

Jules.JPG
Jules.JPG

Jules Roose

Chirotaak:  Kom Op Tegen Kanker & Sponsorverantwoordelijke

Nummer:  0492108789

Mail: jules.roose2005@gmail.com

Geboortedatum: 06/01/2005

Studie/werk: Sociaal werk

Ik ben Jules Roose, 18 jaar en woon in Oostvleteren. Dit jaar start ik mijn tweede jaar als leiding bij de pimpels. Ik studeer sociaal werk aan de Arteveldehogeschool in Gent en zit nu in mijn eerste jaar. Naast de Chiro speel ik ook voetbal bij de U21 in Reninge. Ik luister en speel ook heel graag muziek. Ook dit jaar kijk ik er weer super hard naar uit.

 

Tot op de weide!!

PIMPELS

Iliana.JPG
Iliana.JPG

Iliana Vanslambrouck

Chirotaak:  Verjaardagskaarten

Nummer:  0468300115 

Mail: ilianavanslambrouck@hotmail.be

Geboortedatum: 12/12/2005

Studie/werk: Sociale Readaptatiewetenschappen

Hallo lieve chirovriendjes!

 

Ik ben Iliana, ik ben 17 jaar en zit nu in mijn tweede jaar leiding. Ik woon in het dorpje Reninge samen met mijn 2 jongere zussen en broer. Tijdens de week kan je mij terugvinden in Kortrijk, waar ik sociale readaptatiewetenschappen studeer. Naast de Chiro speel ik ook piano en ga ik graag op stap met vriendinnen.

 

Ik heb er alvast super veel zin in en hopelijk tot snel!!

PIMPELS

Laurien.JPG
Laurien.JPG

Laurien Coget

Chirotaak: Postvrouw

Nummer: 0477246615

Mail: lau.coget@gmail.com

Geboortedatum: 10/01/2006

Studie/werk: Humane Wetenschappen

Hallooo!  

 

Mijn naam is Laurien Coget, dit jaar sluit ik me aan bij de toffe leidingsploeg! Ik zal beginnen met mezelf even voor te stellen; ik ben 17 jaar en moet dus nog een laatste jaartje naar school gaan in Poperinge. Daar volg ik humane wetenschappen. Ik woon samen met mijn gezin in Oostvleteren. Mijn kleine broer Loïck zit ook in de Chiro en is eerste jaar Tito. Naast de Chiro ben ik ook vaak creatief bezig, ik  knutsel en teken graag. In het weekend ga ik ook vaak lopen en werk ik in een B&B. Mijn weekend wordt gevuld met Chiro op zondag, daar zal ik met veel plezier klaarstaan om de Pimpels te verwelkomen!    

 

Tot op de chiro! 🤩

PIMPELS

Fien.JPG
Fien.JPG

Fien Waeyaert

Chirotaak: Parkeerwachter + Partymanager

Nummer: 0470437200

Mail: fienwaeyaert9@gmail.com

Geboortedatum: 10/02/2006

Studie/werk: Latijn-wiskunde

Hallowkess iedereen!!  

 

Ik ben Fien Waeyaert, 17 jaartjes oud en woon in het gezellige gehuchtje Elzendamme samen met mijn zus Evi en mijn broer Tim. Ik volg Latijn-wiskunde in Poperinge en ben gestart aan mijn laatste jaar in het middelbaar. Naast de chiro spreek ik geregeld af met vrienden en vriendinnen. Ook hou ik van wandelen, Netflixen, lezen en kokerellen. Ik ben heel enthousiast om te starten als leiding en ben vereerd dat ik dit bij de lieve Pimpels mag doen. Hopelijk zie ik jullie allemaal op zondag!

 

Toedels

PIMPELS

Florien.JPG
Florien.JPG

Florien Hommey

Chirotaak:  Bordvrouw

Nummer: 0468034066

Mail: florienhommey@gmail.com

Geboortedatum: 22/06/2006

Studie/werk: wetenschappen-wiskunde

Heyhey chirovrienden!!  

 

Mijn naam is Florien Hommey. Ik ben 17 jaar oud en woon in Woesten. Doorheen de week kan je me in Ieper vinden, waar ik begin aan het laatste jaar wetenschappen-wiskunde in het College. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met vriendinnen en hou ik me bezig met tennis, dansen en… de Chiro natuurlijk! Ik heb 2 broers, maar ik ben de enige die de Chirokriebels te pakken heeft. Ik ga al sinds de pimpeltjes naar de chironamiddagen en voel me dus vereerd om leiding te geven aan de pimpels! Ik zie het al helemaal zitten, hopelijk jullie ook. Tot op de Chiropleine!!  

 

Xoxo Florien

PIMPELS

Anouk.JPG
Anouck.JPG

Anouk Snick

Chirotaak: Materiaalvrouw

Nummer: 0468 58 87 80 

Mail: anouk.snick@gmail.com

Geboortedatum: 21/04/2006

Studie/werk: wiskunde-wetenschappen

Hallo chirovrienden!

 

Ik ben Anouk Snick en start dit jaar als nieuwe leiding bij de pimpels. Ik woon in Reninge samen met mijn twee zussen Elise en Silke en ben zeventien jaar oud. Ik volg de richting wiskunde-wetenschappen in het college van Diksmuide. In mijn vrije tijd kom ik graag naar de chiro en speel ik trompet bij Harmonie Vleteren. Ik kijk er al naar uit om jullie allemaal te zien tijdens de chiro!

 

xxx Anouk

PIMPELS

bottom of page