top of page
IMG_2581.JPG

CHIRO PIMPERNEL

Chiro?

Onze Chirogroep wil op zondagnamiddag megasjieke activiteiten aanbieden aan alle kinderen en jongeren vanaf 6 jaar uit Vleteren en omstreken. Dat gaat dan van originele pleinspelen en moddergevechten, over spannende zoektochten en verrassende verkleedpartijen, naar luidkeelse zangstondes en creatieve expressies. Ons Chirojaar begint in september en eindigt met een spetterend bivak van 21 t.e.m. 31 juli.

VOOR WIE?

Zit je in het eerste leerjaar? Dan ben je van harte welkom in de Chiro! Kinderen die nog in het kleuter zitten kunnen we wegens praktische redenen niet inschrijven.


Alle leden worden gegroepeerd samen met hun leeftijdsgenootjes in 6 verschillende afdelingen:

PIMPEL

1e & 2e leerjaar

SPEELCLUB

3e & 4e leerjaar

RAKWI

5e & 6e leerjaar

TITO

1e & 2e middelbaar

KETI

3e & 4e middelbaar

ASPI

5e middelbaar

Praktisch

Wanneer?

 

De chiroactiviteiten gaan telkens door op zondagnamiddag van 14u tot en met 17u. 

Speciale activiteiten kunnen wel eens op andere tijdstippen plaatsvinden (vb. vrijdagavond). Verder gaat ook iedere afdeling tijdens het werkjaar op weekend en van 21 tot en met 31 juli gaan we allemaal samen op kamp!

Voor de concrete data van de komende activiteiten, klik op de onderstaande knop:

 

 

 

 

Waar?

 

Onze chiroheem, de 'Blekken Doos' genaamd, is gevestigd achter het dorpshuis in Westvleteren. Daar heeft iedere afdeling zijn eigen lokaal, gezellig ingericht volgens zijn eigen kleur. Achter onze lokalen bevindt zich een grote speelweide met avontuurlijke beplanting en speeltuigen waar we ons volledig kunnen uitleven.

Onze lokalen zijn gemakkelijk en veilig te bereiken via de parking achter de kerk van Westvleteren.

Uniform

 

Wij dragen onze eigenste blauwe Chiro t-shirt zodat we overal herkenbaar zijn. We zijn trots op onze Chiro en willen dit aan de hele wereld tonen! Ook het roze sjaaltje maakt deel uit van ons uniform. 

In de banier vindt je ook nog allerlei leuke extraatjes om je chirokostuum helemaal af te maken. Een rok voor de meisjes, een short voor de jongens of wat dacht je van chirokousen of een chirotrui? Voor deze en nog vele andere leuke dingen kan je dus een bezoekje brengen aan de banier. Deze in Roeselare en Brugge zijn het dichtst bij ons in de buurt.  Via onderstaande knop kan je al eventjes rondneuzen:

 

 

 

                        

 

 

bottom of page