top of page

SPEELCLUB

 

De Speelclub zijn de tweede jongste groep in de Chiro. De Speelclubbers zijn 9-10 jaar en zitten in het 3de tot 4de leerjaar. Onze mascotte is Mazzel en ons afdelingskleur is geel. Wij ravotten er op los en spelen spelletjes tot we erbij neervallen. We zijn niet bang om vuil te worden en willen altijd de beste zijn! De Speelclub heeft 7 superleuke leiding: Tine Selosse, Leonie Douchy, Tibbe Hennebel, Zita Berten, Silke Snick, Tijs De Bevere & Lucas Monteyne!
Hier stellen we onszelf even kort voor:

Mazzel zonder achtergrond de echte_0.png
Leonie.JPG
Leonie.JPG

Leonie Douchy

Chirotaak: Parkeerwachter + WitJeWuk

Nummer: 0479130996

Mail: leoniedouchy@hotmail.com

Geboortedatum: 06/01/2004

Studie/werk: Houttechnologie

Hallokes iedereen ​  

 

Ik ben Leonie Douchy en woon samen met mijn ouders en 2 zussen Marthe en Ciete in Krombeke. Op 6 januari krijg ik een nieuwe voordeur, want ik word er namelijk al 20!!! Tijdens de week zit ik in Gent voor mijn opleiding Houttechnologie. Naast de echte “Chiro-diehard” die ik ben, speel ik ook al 14 jaar muziek (euphonium). Ik zit al sinds mijn 1ste jaar Pimpel in de Chiro en geniet nog van elke Chironamiddag met mijn medeleiding en leden. Ik zie het komende Chirojaar zeker zitten en ik hoop om er een super jaar van te maken met iedereen.  

 

Tot op de “pleine”!!! ​  

Liefs Leonie

SPEELCLUB

Flupje Mazzel

Tine.JPG
Tine.JPG

Tine Selosse

Chirotaak: Broodvrouw

Nummer: 0494409707

Mail: tine.selosse@telenet.be

Geboortedatum: 31/01/2003

Studie/werk: Architectuur

Heyhoi goeiedag!  

 

Ik ben Tine en dit jaar begin ik aan mijn vierde jaar als leiding.  Je kan me meestal vinden in Gent waar ik Architectuur studeer aan de Ku Leuven. Hier zit ik ook samen met mijn broeders, Wout en Bram, op kot.  Ook speel ik graag muziek: op maandagavond doe ik mee in de Harmonie van Waardamme met mijn dwarsfluit en vrijdag in Oostvleteren met een saxofoon. Hiernaast heb ik nog heel wat andere dingen dat ik graag doe zoals: lezen, schilderen, een drankje gaan drinken met wat vrienden, enzovoort... Ik woon zelf in Krombeke dus de Chiro is niet heel ver :). Ik heb alvast heel veel zin in dit jaar, hopelijk jullie ook!

 

Veel liefs (Dit is toevallig ook mijn lievelingsliedje van de chiro :))

SPEELCLUB

Tibbe.JPG
Tibbe.JPG

Tibbe Hennebel

Chirotaak: Reparatie-technicus

Nummer: 0492105874

Mail: hennebeltibbe@gmail.com

Geboortedatum: 24/05/2005

Studie/werk: Toegepaste Informatica

Ik ben Tibbe Hennebel.

 

ik ben 18 jaar en woon te Krombeke. Ik zie het super hard zitten om nog een jaar leiding te geven! Ik zit ook al sinds mijn 1ste jaar Pimpel in de Chiro. Mijn hobby’s zijn sporten, vanalles doen met computers, drones maken en vliegen en aan auto’s werken. Vanaf dit jaar begin ik met mijn hogere studies in Toegepaste Informatica. Allemaal super leuk!    

 

Tot in de Chiro!  

SPEELCLUB

Zita.JPG
Zita.JPG

Zita Berten

Chirotaak: Jeugdraad

Nummer: 0470914983

Mail: berten.zita@gmail.com

Geboortedatum: 11/12/2006

Studie/werk: Opvoeding en begeleiding

Hey iedereen.

 

Ik ben Zita en ik ben 16 jaar, dit jaar geef ik mijn eerste jaar leiding en met alle plezier aan de Speelclubers, ik woon in Oost Vleteren samen met mijn zus Jill en ouders, naast Chiro zit ik op school in Poperinge en volg ik opvoeding en begeleiding, in mijn vrije tijd ga ik graag eens weg met vrienden of ben ik gewoon graag eens op mijn gemak thuis ;)

 

Tot in de Chiro!!! Liefs Zita

SPEELCLUB

Silke.JPG
Silke.JPG

Silke Snick

Chirotaak: Dubbelpuntarchivaris

Nummer: 0468588740

Mail: silke.snick@gmail.com

Geboortedatum: 21/04/2006

Studie/werk: Latijn-wetenschappen

Heyyhoii Chirovrienden!

 

Mijn naam is Silke Snick, ik ben 17 jaar oud en begin dit jaar aan mijn eerste jaar als leidster bij de speelclub. Ik woon in Reninge samen met mijn oudere zus Elise en tweelingzus Anouk. Op school volg ik de richting Latijn-wetenschappen in het college van Diksmuide. In mijn vrije tijd speel ik dwarsfluit bij de harmonie van Vleteren en ga ik natuurlijk naar de Chiro. Ik zit al vanaf de pimpels in de Chiro en kijk enorm uit naar mijn eerste jaar als leidster.

 

Hopelijk tot snel

SPEELCLUB

Tijs.JPG
Tijs.JPG

Tijs De Bevere

Chirotaak: Verjaardagskaarten

Nummer: 0479272256

Mail: debeveretijs@gmail.com

Geboortedatum: 02/02/2006

Studie/werk: Industriële Wetenschappen

Ik ben Tijs De Bevere.

 

17 jaar oud en zit al sinds het eerste jaar Speelclub in de Chiro. Ik woon samen met mijn zus Febe, die ook in de Chiro zit, te Oostvleteren. Dit jaar begin ik vol zelfvertrouwen aan mijn laatste jaar industriële wetenschappen in Poperinge. Ook kun je me terug vinden in de harmonie van Oostvleteren waar ik samen met mijn mede-saxofonisten de sfeer goed probeer te houden en werk ik met veel plezier in de Hooipiete.

 

Ik heb in ieder geval al heel veel zin in het komende Chirojaar en ik hoop jullie ook!

SPEELCLUB

Lucas.JPG
Lucas.JPG

Lucas Monteyne

Chirotaak: Winkelteam + Frigoverantwoordelijke

Nummer: 0456020466

Mail: chiro@monteynelucas.be

Geboortedatum: 19/10/2006

Studie/werk: Industriële Wetenschappen

Dag iedereen  

 

Ik ben Lucas Monteyne, ik ben 16 jaar en ik woon in Oostvleteren. Dit jaar geef ik leiding aan de Speelclub. Ik heb ook nog een broer en een zus die beide ook graag naar de Chiro komen. Ik ga naar school in Poperinge en daar volg ik industriële wetenschappen. Naast de Chiro volg ik ook nog saxles en zit ik in de harmonie van Vleteren. Deze vakantie werkte ik in het magazijn van ESP projects.  

 

Baai en tot op de volgend Chiro namiddag!

SPEELCLUB

bottom of page