SPEELCLUB

 

De Speelclub zijn de tweede jongste groep in de Chiro. De Speelclubbers zijn 9-10 jaar en zitten in het 3de tot 4de leerjaar. Onze mascotte is Mazzel en ons afdelingskleur is geel. Wij ravotten er op los en spelen spelletjes tot we erbij neervallen. We zijn niet bang om vuil te worden en willen altijd de beste zijn! De Speelclub heeft 6 superleuke leiding: Margo Deramouth, Robbe Beeckaert, Marthe Devos, Esmée Callewaert, Geike Mazereel en Jelle VermeulenHier stellen we onszelf even kort voor:

Margo_edited.jpg
Margo Deramouth

Hallo, ik ben Margo en begin dit jaar aan mijn 3de jaar leiding, en dat bij de speelclub. Ik ben 19 jaar, woon in Ieper en in Gent studeer ik handelswetenschappen. Mijn hobby's zijn dansen en afspreken met vrienden. Ik ga er samen met onze fantastische leidingsploeg een spetterend chirojaar van maken.

See you on sunday!

Robbe Beeckaert.jpg
Robbe Beeckaert

Hoihoi

Mijn naam is Robbe Beeckaert. Op 19 januari 2003 kwam ik ter wereld als een echte ravotter. Ik woon in Reninge en zit sinds de pimpels in de Chiro. Na mijn vele speelse jaren heb ik nu de beslissing genomen om het leidingsteam te vergezellen. Dit jaar kun je me vinden bij de speelclub waar ik vol enthousiasme leiding zal geven. Wanneer er geen Chiro is, ben ik genoodzaakt mijn zus (Silke) te entertainen. Naast de Chiro kan je me vinden op het voetbalveld (als trainer en speler) in Reninge. Tijdens de week ben ik druk mijn kennis aan het bijschaven in het ‘t Saam Campus Cardijn waar ik de richting Industriële Wetenschappen volg. Ik hoop met deze korte voorstelling dat ik jullie wat wijzer heb gemaakt over wie ik precies ben. Speelse groeten, Robbe!

Geike.jpg
Geike Mazereel

Hallo lieve chirovriendjes!!

Mijn naam is Geike Mazereel en ik ben 19 jaar. Ik woon in Reninge samen met mijn oudere broer Tiede en jongere zus Nel. Ik start dit jaar aan mijn eerste hoger als verpleegkundige aan hogeschool Vives in Kortrijk. Mijn hobby is natuurlijk Chiro, ik zit al in de Chiro vanaf de pimpels. Ik start dit jaar aan mijn 2de jaar als leiding. In mijn eerste jaar gaf ik leiding aan de pimpels en dit jaar start ik vol enthousiasme om leiding te geven aan de speelclubbers! Ik kijk er heel hard naar uit!!

Tot zondag!

esmee.jpg
Esmée Callewaert

Hey hallo, ik ben Esmée en ben 18jaartjes jong. Ik woon in het kleine dorpje Reninge. Ik start mijn tweede jaar als leidster in de speelclub, woehoee :)) Ik begin dit jaar met mijn studie toegepaste criminologie binnen sociaal werk in Brugge. In mijn vrije tijd ga ik lachen, gieren en brullen in de Chiro en ga ik ook graag op stap met vrienden.

Liefste chirovrienden, ik zie jullie snel!

Marthe Dev.jpg
Marthe Devos

Dag beste chirovrienden

Ik ben Marthe Devos. Ook wel gekend als de zus van Felix en Arthur Devos of als de dochter van kookouders An en Renaat. Ik kom dus uit een echt ‘chironest’. Ik zit al in de Chiro vanaf de pimpels en ik zal dit jaar mijn 2e jaar speelclub geven. Ik ben 18 jaar en het is dus eindelijk tijd om verder te gaan studeren. Ik studeer audiovisual design. In mijn vrije tijd laat ik graag mijn creatieve brein zijn gang gaan in de vorm van een schilderij, tekening of een naaiwerk. Daarnaast spreek ik graag af met vriendinnen. Hopelijk zie ik jullie allemaal in de Chiro.

Tot ziensss

Jelle V.jpg
Jelle Vermeulen

Hoihoi

Ik ben Jelle Vermeulen en woon in Reninge. Mijn verjaardag is op 30 januari. Ik volg mijn 2de jaar Graduaat Orthopedagogie in Vives te Kortrijk. Ik heb 1 broer Jarne, die nu voor het 5de jaar leiding zal zijn en het 2de jaar hoofleiding.
Het zal nu het 3de jaar zijn dat ik leiding geef. Ik heb al 1 jaar leidinggegeven aan de rakwi’s en vorig jaar aan de pimpels. Deze jaren waren al super, hopelijk wordt dit jaar als speelclubleiding ook super!

Groetjes Jelle