SPEELCLUB

 

De Speelclub zijn de tweede jongste groep in de Chiro. De Speelclubbers zijn 9-10 jaar en zitten in het 3de tot 4de leerjaar. Onze mascotte is Mazzel en ons afdelingskleur is geel. Wij ravotten er op los en spelen spelletjes tot we erbij neervallen. We zijn niet bang om vuil te worden en willen altijd de beste zijn! De Speelclub heeft 5 superleuke leiding: Esmée Callewaert, An-Sofie Vanheule, Juliette Vandewalle, Juul Arnaert en Marthe LuyssenHier stellen we onszelf even kort voor:

An-Sofie.jpg
An-Sofie Vanheule

Hoihoi liefste chirovrienden

 

Ik ben An-sofie Vanheule en ik ben 19 jaar. Ik start dit jaar aan mijn 3e jaar als leidster in de Chiro. Na 2 jaar bij de rakwi ben ik dit jaar trotse speelclubleidster! Ik woon in Reninge met mijn ouders, maar in de week kan je me in Gent terugvinden. In mijn vrije tijd spreek ik graag eens af met vrienden, en kom ik naar de chiro natuurlijk. Ik zie het alvast heel hard zitten, hopelijk tot op de chiroweide!

 

Vele chirogroetjesss

Juliette.jpg
Juliette Vandewalle

Dag lieve Chirovrienden!

Mijn naam is Juliette Vandewalle en dit jaar begin ik aan mijn eerste jaar leiding bij de allerleukste Chiro van het land! Ik ben 17 jaar, en woon samen met mijn ouders ,broer Oscar en zus Leonie te Reninge. Ik begin aan mijn laatste jaar middelbaar in het Sint-Janscollege waar ik de richting Economie moderne talen volg.  Naast mijn grote passie voor de Chiro, werk ik graag in de horeca en ga ik graag op stap met mijn vriendinnen. Ik zit al sinds de pimpels in de Chiro en zie het volledig zitten om nu leiding te geven aan de allertofstd groep: de speelclub!!!

Ik zie jullie snel op de chiroweidee!! xxx

Juul.jpg
Juul Arnaert

Hey hey

Ik ben Juul Arnaert, 18 jaar en nieuwe leider. Ik woon in West-Vleteren samen met mijn ouders en broer. Ik zie het heel hard zitten om mijn 1ste jaar leiding te geven. Buiten Chiro doe ik ook aan toneel in de kunstacademie en volg de richting verzorging in het Onze Lieve Vrouwe instituut in Poperinge.

Tot snel!!

esmee.jpg
Esmée Callewaert

Hellow, ik ben Esmée en ik ben 19 jaar. Ik woon in het charmante dorpje Reninge. Ik start mijn 3e jaar als leidster in de speelclub, woehoee :)) Ik zit nu in mijn 2e jaar toegepaste criminologie binnen het sociaal werk in Brugge. In mijn vrije tijd ga ik lachen, gieren en brullen in de Chiro en ga ik ook graag op stap met vrienden. Liefste chirovrienden, tot op de zondagnamiddag!

Marthe L.jpg
Marthe Luyssen

Hoi lieve chirovrienden!

Dit jaar zullen jullie me als speelclubleiding over de pleine zien spurten, na 3 jaartjes pimpelleiding. Dit samen met 4 andere toppers van leiding, dat beloven spetterende chironamiddagen te worden!

Tot snel in de chiro!

 

Liefs Marthe xx