top of page

SPEELCLUB

 

De Speelclub zijn de tweede jongste groep in de Chiro. De Speelclubbers zijn 9-10 jaar en zitten in het 3de tot 4de leerjaar. Onze mascotte is Mazzel en ons afdelingskleur is geel. Wij ravotten er op los en spelen spelletjes tot we erbij neervallen. We zijn niet bang om vuil te worden en willen altijd de beste zijn! De Speelclub heeft 6 superleuke leiding: Silke Beeckaert, Leonie Douchy, Jules Roose, Remie Cailliau, Aisha Denys!
Hier stellen we onszelf even kort voor:

Mazzel zonder achtergrond de echte_0.png
Silke.JPG
Silke.JPG

Silke Beeckaert

Chirotaak: Verjaardagskaarten

Nummer: 0471463557

Mail: silke.beeckaert@hotmail.be

Geboortedatum: 27/11/2000

Studie/werk: Opvoedster

Hallo liefste Chirovrienden,  

 

Mijn naam is Silke en ik start dit jaar aan mijn zesde jaar als leiding. Na mijn eerste vijf jaren bij de Speelclub, Pimpel, Rakwi, Tito en Keti, kan je me dit jaar terugvinden bij de Speelclub. Ik woon in Reninge en heb een jongere (grotere) broer Robbe die dit jaar leiding zal geven aan de Tito. Tijdens de week ben ik aan het werken als opvoedster in VOC De Rozenkrans te Oostduinkerke. Op 27 november is het groot feest want dan vier ik namelijk mijn 22ste verjaardag!!! Ik zie het alvast helemaal zitten!    

 

Dikke kussen en tot zondag xxx      

SPEELCLUB

Leonie.JPG
Leonie.JPG

Leonie Douchy

Chirotaak: Parkeerwachter + WitJeWuk

Nummer:0471463557

Mail: leoniedouchy@hotmail.com

Geboortedatum: 06/01/2004

Studie/werk: Houttechnologie

Hallokes iedereen ​

 

Ik ben Leonie Douchy en woon samen met mijn ouders en 2 zussen Marthe en Ciete in Krombeke. Op 6 januari word ik ieder jaar een jaartje ouder. Dit jaar begin ik in Gent aan de opleiding Houttechnologie. Naast de echte “Chiro-diehard” die ik ben, speel ik ook al 13 jaar muziek (euphonium). Ik zit al sinds mijn 1ste jaar pimpel in de Chiro en geniet nog van elke Chironamiddag met mijn medeleiding en leden. Ik zie het komende Chirojaar zeker zitten en ik hoop om er een super jaar van te maken met iedereen.

 

Tot op de “pleine”!!! ​

Liefs Leonie

SPEELCLUB

Flupje Mazzel

Jules.JPG
Jules.JPG

Jules Roose

Chirotaak: Kom Op Tegen Kanker

Nummer: 0492108789

Mail: jules.roose2005@gmail.com

Geboortedatum: 06/01/2005

Studie/werk: Humane Wetenschappen

Goeie morgen/middag/avond/nacht (omcirkel wat past).

 

Ik ben Jules Roose, 17 jaar en woon in Oost-Vleteren. Dit jaar ga ik samen met 11 andere leeftijdsgenoten de leidingsploeg versterken en dat doe ik met veel plezier. Je zult mij terugvinden bij de speelclub waar ik met veel plezier leiding zal geven. Ik ga al vanaf de pimpels naar de activiteiten op zondagmiddag en sinds mijn tweede jaar rakwi hou ik 21 t.e.m. 31 juli ook al vrij in mijn agenda. In het weekend kan je me naast de Chiro ook spotten op de voetbalpleinen van JV Lo-Reninge met de bal aan de voet of in de muzieklokalen van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Vleteren met een saxofoon in mijn handen, combineren lukt wel nog niet. De iets minder leuke kant van mijn leven speelt zich af in Poperinge waar ik  humane wetenschappen volg in het Sint-Janscollege, momenteel mijn 6e jaar. Binnen mijn gezin is de Chiro ook meestal het gespreksonderwerp. Mijn ouders Miquel en Evelin zitten in de kookploeg en mijn zus Louise start nu met haar eerste jaar als tito. De Chiro-microbe heeft echter weinig effect bij mijn broer Staf. Ik kijk er ten volste naar uit om mijn steentje te kunnen bijdragen en om deel te kunnen uitmaken van een beire toffe bende.

 

Tot op zondagmiddag!! 

SPEELCLUB

Aïsha.JPG
Aïsha.JPG

Aisha Denys

Chirotaak:  Winkelteam + Partymanager

Nummer:  0468272429

Mail: denysaisha1@hotmail.com

Geboortedatum: 30/06/2004

Studie/werk: Beenhouwerij

Heyy,  

Aisha Denys hier, ik ben 18 jaar en woon in Noordschote. Mijn 1ste jaar leiding is in zicht waar ik super super veel zin in heb !  Ik zit in Diksmuide op school waar ik de richting beenhouwerij volg , ik ben ook veel en graag tussen de beesten dus dat past mooi samen :) Buiten de Chiro zit ik ook nog in de klj, en ga ik ook gaan werken. Ik heb ook 2 zussen in de Chiro Ruby & Anouk. Zo nu weten jullie een beetje meer over mij!  

 

Groetjes en tot dan !

SPEELCLUB

Remie.JPG
Remie.JPG

Remie Cailliau

Chirotaak:  Parkeerwachter + Verjaardagskaarten + Statistieken

Nummer:  0468273094 

Mail: cailliauremie@gmail.com

Geboortedatum: 18/11/2005

Studie/werk: Humane Wetenschappen

Hey allemaal!  

 

Mijn naam is Remie Cailliau, ik ben 16 jaar, en ik ga nu naar mijn eerste jaar leiding, jullie kennen me misschien als de broer van Emiel, die dit jaar leiding gaf aan de Pimpels. Ik studeer humane wetenschappen in het Sint-Janscollege in Poperinge. Naast de Chiro ga ik ook graag gaan fietsen.  

 

Ik kijk er heel erg naar uit om jullie allemaal te zien op de Chiropleine!

SPEELCLUB

bottom of page