SPEELCLUB

 

De Speelclub zijn de tweede jongste groep in de Chiro. De Speelclubbers zijn 9-10 jaar en zitten in het 3de tot 4de leerjaar. Onze mascotte is Mazzel en ons afdelingskleur is geel. Wij ravotten er op los en spelen spelletjes tot we erbij neervallen. We zijn niet bang om vuil te worden en willen altijd de beste zijn! De Speelclub heeft 6 superleuke leiding: Margo Deramouth, Sarah Castryck, Marthe Douchy, Esmée Callewaert, Marthe Devos en Bruno De HulsterHier stellen we onszelf even kort voor:

Margo Deramouth

Hallo, ik ben Margo en begin dit jaar aan mijn 2de jaar leiding, en dat bij de speelclub. Ik ben 18 jaar, woon in Ieper en in Gent studeer ik handelswetenschappen. Mijn hobby's zijn dansen en natuurlijk Chiro. Ik ga er samen met onze fantastische leidingsploeg een spetterend chirojaar van maken.

See you on sunday!

Marthe Douchy

Hallo Chirovriendjes!!

Ik ben Marthe Douchy. Ik ben 18 jaar en woon samen met mijn ouders en mijn zussen Leonie en Ciete in Krombeke. Ik zit in mijn 7de jaar gespecialiseerde dierenverzorging in het VABI in Roeselare. Ik start dit jaar met mijn 2de jaar als leiding en ik zie het helemaal zitten! Buiten de chiro speel ik ook muziek en zet ik graag een stapje in de wereld samen met mijn vrienden.

Groetjesss en tot ik de chiro xxx

Marthe Devos

Hallo chirovrienden

Ik ben Marthe Devos. Ook wel gekend als de zus van Felix en Arthur Devos of als de dochter van kookouders An en Renaat. Ik kom dus uit een echt ‘chironest’ en kijk er dus erg naar uit om leidster te worden. Ik ben 17 jaar. Ik ga nu naar het 6e middelbaar in het college te Ieper. Daar volg ik humane wetenschappen. Daarnaast ga ik naar de kunstacademie ook in Ieper en spreek ik graag af met vriendinnen. Ik zit al in de chiro vanaf de pimpels. Ik ben dus blij dat ik nu eindelijk leiding kan geven. Hopelijk zie ik jullie allemaal in de chiro.

Tot ziensss

Sarah Castryck

Heyhoi!
Mijn naam is Sarah Castryck. Ik start dit jaar aan mijn derde jaar als leidster in de coolste Chiro van ’t land en alsof dat nog niet leuk genoeg is, heb ik ook weer de eer om leiding te geven aan de lieve speelclubbers! Ik zal mij even kort voorstellen: ik ben 19 jaar en woon samen met mijn ouders en mijn twee broers in Reninge. Tijdens de week kun je me terugvinden in Kortrijk, waar ik ben gestart aan mijn tweede jaar in de opleiding leerkracht lager onderwijs en waar ik ook op kot zit. In het weekend kun je mij terugvinden in de Chiro natuurlijk! 😊 
Tot zondag op de Chiroweide! Liefs, Sarah

Esmée Callewaert

Hallowkes

Mijn naam is Esmée en ik ben 17 jaartjes jong. Ik woon in het dorpje Reninge. In mijn vrije tijd ga ik met amusement lachen, gieren, brullen en ravotten in de chiro :)) Daarnaast ga ik graag eens weg met vrienden. Vanaf mijn tweede jaar pimpel startte ik in de chiro en nu stap ik met veel plezier in de leiding. Ik schuif mij aan bij de speelclub leiding!! Lieve chirovriendjes, ik zie jullie massaal in het nieuwe chirojaar!

Xoxo Esmée

Bruno De Hulster

Ik ben Bruno de Hulster ik kom uit Merkem en heb al 2 jaar dikke liefde voor chiro. In mijn vrije tijd naast chiro ga ik naar de sportschool. Ik ben zeer benieuwd hoe mijn eerste jaar leiding zal worden!

© 2018 Chiro Pimpernel

  • Facebook Basic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now