TITO

 

De tito’s (12-14) trekken eropuit met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid. Stilvallen om te zwijmelen over een superster of om de laatste stand van zaken in voetballand te bespreken, hoort erbij. Ze schminken zich om het gekst voor een show en zomerse zondagen eindigen steevast in een waterfestijn. Kortom: typisch tito's...

De leiding van dit jaar zijn Robbe Simoen, Lyn Cailliau, Bram Pauwels, Justine Vandenheede en Céline Vandooren.

Robbe Simoen

Yeeps

ik ben Robbe Simoen en het is mijn vierde jaar in deze leidingsbende, mijn derde al bij de Tito. Tijdens de week kan je mij vinden in Kortrijk, euh Leuven, waar ik studeer voor Handelsingenieur in de Beleidsinformatica. Naast de chiro hou ik ook van muziek en als jobstudent werk ik in 'In de Vrede', misschien beter bekend als de paters van West-Vleteren. Ik ben ook de oudere broer van Yentl (aspi).

Tot zover mijn korte voorstelling, see you on sunday!

Bram Pauwels

Hallo , ik ben Bram Pauwels!

 

Ik ben 19 Jaar. Na mijn lagere school ging in naar het VTI in Diksmuide, waar ik 6 jaar metaal gedaan heb, om af te sluiten met een specialisatie-jaar lastechnieken. Nu werk ik in de metaalbouw.  Mijn jongere zus Britt begint nu aan haar eerste jaar als leiding, dit bij de pimpels. Als klein manneke was ik al zot van de chiro en ondertussen zit ik al in mijn vierde jaar leiding.

groetjes Bram

Lyn Cailliau

Helloww chirovrienden
Ik ben Lyn Cailliau. Ik woon in Noordschote, samen met mijn broer en ouders. Ik ben 21 jaar, ik ben geboren op vijf augustus . In mijn vrije tijd speel ik volleybal in Poperinge. Ik zet ook graag een stapje in de wereld met vrienden. Na mijn eerste jaar bij de pimpels en tweede jaar bij de tito's, ontferm ik mij terug over de lieftallige titovriendjes. We gaan er samen een superleuk jaar van maken!!
Tot op de superleuke, geestige, toffe, leutige chironamiddagen!!

Justine Vandenheede

Hallooo chirovrienden!

Ik ben Justine Vandenheede. Nu begin ik  aan mijn derde jaar leidster.  Ik ben 19 jaar, ben jarig op 4 mei en woon in Reninge. Ik begin aan mijn 2de  jaar verpleegkunde in Vives Brugge. Mijn hobby’s zijn weggaan met vrienden, werken in vakantiehoeve Schraevenacker en natuurlijk CHIRO!!! Ik ben al lid in de Chiro vanaf het 2de jaar Pimpel en hoop daar nog vele jaartjes bij te doen.

Tot binnenkort

Céline Vandooren

Dag beste chirovrienden

Ik ben Céline Vandooren en na vele jaren als lid begin ik dit jaar aan mijn 3e jaar leiding. Na 2 jaar bij de speelclub te staan, waag ik mij aan de opkomende puberale jeugd, namelijk de tito’s! Ik woon in Noordschote en naast de Chiro zet ik ook graag een stapje in de wereld. In de schoolweken zal je me terugvinden in Gent waar ik Handelswetenschappen studeer. Op 4 augustus zijn cadeautjes van harte welkom, want dan mag ik 20 kaarsjes uitblazen. Hopelijk maken we er samen een superfluomegasjiekknalfelrood chirojaar van!

See u @de chiroweide xxx

© 2018 Chiro Pimpernel

  • Facebook Basic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now