top of page

TITO

 

De Tito’s (12-14) trekken eropuit met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid. Stilvallen om te zwijmelen over een superster of om de laatste stand van zaken in voetballand te bespreken, hoort erbij. Ze schminken zich om het gekst voor een show en zomerse zondagen eindigen steevast in een waterfestijn. Kortom: typisch Tito's...

De leiding van dit jaar zijn An-Sofie Vanheule, Robbe Beeckaert, Tine Selosse en Juul Arnaert.
We stellen ons graag even voor!

tito - flam&spetter_1.png
An-Sofie.JPG
An-Sofie.JPG

An-Sofie Vanheule

Chirotaak: Bordvrouw

Nummer: 0497782189

Mail: ansofievanheule1@gmail.com

Geboortedatum: 31/01/2002

Studie/werk: Business and Languages

Hoihoi liefste Chirovrienden

 

Ik ben An-Sofie Vanheule en ik ben 20 jaar. Ik start dit jaar aan mijn 4e jaar als leidster in de Chiro. Na 2 jaar bij de rakwi en 1 jaartje speelclub, sta ik dit jaar bij de superfluomegasjieke tito’s. Ik woon in Reninge met mijn ouders maar in de week kan je me in Gent terugvinden. Daar studeer ik Business and Languages. In mijn vrije tijd spreek ik graag eens af met vrienden en kom ik naar de Chiro natuurlijk!

Tot zondag op de pleine!
 

Vele Chirogroetjesss

TITO

Robbe.JPG
Robbe.JPG

Robbe Beeckaert

Chirotaak: Website + Sponsors

Nummer: 0471319416

Mail: beeckaertrobbe@gmail.com

Geboortedatum: 19/01/2003

Studie/werk: Rechtspraktijk

Hoihoi
 

Mijn naam is Robbe Beeckaert. Op 19 januari 2003 kwam ik ter wereld als een echte ravotter. Ik woon in Reninge en zit sinds de Pimpels in de Chiro en ben nu bezig aan mijn 3de jaar leiding, na een jaar Speelclub en Tito doe ik er nog een jaartje Tito bovenop. Wanneer er geen Chiro is, ben ik genoodzaakt mijn zus Silke - die dit jaar leiding geeft aan de Speelclub - te entertainen. Naast de Chiro kan je me vinden op het voetbalveld in Reninge. Tijdens de week ben ik druk mijn kennis aan het bijschaven in Gent waar ik de richting rechtspraktijk volg. Ik hoop met deze korte voorstelling dat ik jullie wat wijzer heb gemaakt over wie ik precies ben.

 

Speelse groeten, Robbe! See you on sunday!

TITO

Flamm & Spetter

Tine.JPG
Tine.JPG

Tine Selosse

Chirotaak: Parkeerwachter + Broodvrouw

Nummer: 0476407528

Mail: tine.selosse@telenet.be

Geboortedatum: 31/01/2003

Studie/werk: Interieurarchitectuur

Goeiemorgen, middag of avond.

 

Mijn naam is Tine en dit derde jaar leiding sta ik bij de superfluomegashieke TITO'S! Doorgaans de week zit ik (meestal) op school in Gent waar ik nu in mijn tweede bachelor interieurarchitectuur zit. 's Avonds ben ik te vinden op de schaatsbaan, in een restaurant met vriendinnen of achter mijn bureau te prutsen aan een maquette.  Naast mijn jongste broer (Bram) die nu zijn eerste jaar leiding start, en de gloednieuwe veebee (Wout) heb ik nog een zus Lene.   Als je mij zoekt op zaterdagnamiddag: kom dan even langs bij het fruithuis in Poperinge en koop een paar lekkere appelsienen 🙂 .  

 

Hopelijk tot snel! Dikke zoen Tine

TITO

Juul.JPG
Juul.JPG

Juul Arnaert

Chirotaak: Vlaggenman

Nummer: 0468313971

Mail: juul.arnaert@gmail.com

Geboortedatum: 05/07/2003

Studie/werk: Verzorging

Hey hey

 

Ik ben Juul Arnaert, 19 jaar en 2de jaar leider. Ik woon in West-Vleteren samen met mijn ouders en broer. Ik zie het heel hard zitten om met jullie er weer een mega tof jaar van te maken. Buiten Chiro doe ik ook aan toneel in de kunstacademie en in de toneelgroep van proven (PROT) en volg de richting verzorging in het Onze Lieve Vrouwe instituut in Poperinge.

TITO

bottom of page