TITO

 

De tito’s (12-14) trekken eropuit met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid. Stilvallen om te zwijmelen over een superster of om de laatste stand van zaken in voetballand te bespreken, hoort erbij. Ze schminken zich om het gekst voor een show en zomerse zondagen eindigen steevast in een waterfestijn. Kortom: typisch tito's...

De leiding van dit jaar zijn Robbe Beeckaert, Maxime Pacco, Elise Snick en Marthe Douchy.

Robbe Beeckaert.jpg
Robbe Beeckaert

Hoihoi

 

Mijn naam is Robbe Beeckaert. Op 19 januari 2003 kwam ik ter wereld als een echte ravotter. Ik woon in Reninge en zit sinds de pimpels in de Chiro en ben nu bezig aan mijn 2de jaar leiding. Wanneer er geen Chiro is, ben ik genoodzaakt mijn zus (Silke) te entertainen. Naast de Chiro kan je me vinden op het voetbalveld in Reninge. Tijdens de week ben ik druk mijn kennis aan het bijschaven in de universiteit van Gent waar ik de richting rechten volg. Ik hoop met deze korte voorstelling dat ik jullie wat wijzer heb gemaakt over wie ik precies ben.

 

Speelse groeten, Robbe!

Elise.jpg
Elise Snick

Heyhoi liefste chirovrienden!

Mijn naam is Elise Snick en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Reninge samen met mijn twee (kleine) zusjes Anouk en Silke die nu aan hun tweede jaar keti zullen beginnen. Ook start ik dit jaar in mijn derde jaar architectuur te Gent en kun je me tevens altijd plezieren met wortelen (oprecht mijn lievelingseten). Ondertussen is het al mijn vierde jaar als leiding (yasss :)), na een jaartje pimpel en een jaartje rakwi ging ik voor de tito's. Hier vind ik het zo geweldig dat ik er graag nog een tweede jaar Tito bij neem :))!

Ik kijk er dan ook enorm naar uit om jullie allemaal te zien op zondag!!

Maxime_edited.jpg
Maxime Pacco

Dag Chirovrienden,

Ook dit jaar ben ik, Maxime Pacco, weer van de partij voor een nieuw Chiro-werkjaar vol plezier en gekke dingen. Ondertussen mijn 7e jaar als leiding, vanaf nu begint het echt tellen voor mij, want vanaf nu begeef ik me onder de zeldzamen die zo lang meegaan. Drie Speelclubjaren, één Tito-jaar, één Rakwi-jaar en één Keti-jaar. Zo ver zijn we tot nu toe geraakt, nu is het nogmaals tijd voor een jaartje bij de Tito’s!

Ik ben 23 jaar, woon in dezelfde straat van de Chiro en leef eigenlijk ook gewoon voor de Chiro. Hiernaast moet er ook gestudeerd worden, dit jaar is mijn 6e jaar als student geneeskunde. Mijn studies leg ik af aan de KUL in Leuven, waar ik dus ook door de week op kot zit.

Verder heb ik ook nog wat andere hobby’s naast de Chiro. Ik fiets af en toe, probeer wat te lopen en doe ik ook al jarenlang judo.

Ik hoop dat we er ook dit jaar een spetterend Chirojaar van kunnen maken met zijn allen!

Dam ze nog lang meugn meugn, en goe kun kun!

Marthe D.jpg
Marthe Douchy

Dag liefste chirovriendjes!

Ik ben Marthe Douchy, ik ben 20 jaar en woon samen met mijn ouders en mijn zussen Leonie en Ciete in Krombeke. Dit wordt mijn 4de jaar als leidster, na 2 jaartjes speelclub en 1 jaar rakwi stap ik met veel plezier over naar de tito! Naast de chiro speel ik muziek en zet ik graag een stapje in de wereld samen met mijn vrienden.

Vele groetjes en tot in de chiro!!