OP KAMP MET HET CORONAVIRUS

Beste ouders en leden! 

De kogel is al even door de kerk en we mogen dus op kamp, mits een hoop maatregelen. 

Op deze pagina vindt u alle informatie terug over ons kamp en hoe we alles praktisch willen aanpakken.

 FILMPJE

Hieronder vindt u het filmpje met een hoop extra uitleg over hoe het kamp zal doorgaan! Onder de knop hiernaast vindt u nog eens alle informatie in een mooi documentje!

 INSCHRIJVINGEN

We vragen u om volgende medische fiche per kind in te vullen en op papier mee te nemen op de dag dat u de valiezen komt brengen.

Vergeet als laatste zeker niet om het GDPR-strookje op de laatste pagina van het boekje in te vullen en mee te nemen de 20e! Alsook het pasport/kids-ID van uw kind os een belangrijk document dat we vragen de 20e mee te nemen! Alle informatie vindt u ook terug in het boekje onderaan de pagina.

 MUTUALITEIT

Indien u graag een CM formulier of een ander formulier van de mutualiteit wil voor uw inschrijving zullen deze ingevuld te verkrijgen zijn wanneer u de valiezen van uw kind komt brengen.

 VALIEZEN

Om de valiezen binnen te brengen op 20 juni, is een verdeling gemaakt per gemeente, om te vermijden dat er te veel mensen op het zelfde moment komen. Klik hieronder op de knop van jouw gemeente om alle info terug te vinden. 

 VERTREK MET DE TREIN

Ook het treinvertrek zal anders verlopen. We vragen u om uw kinderen met maximum twee personen te brengen. Ouders vragen we een mondmasker aan te doen bij het afzetten en alle leden ouder dan 12 moeten verplicht een mondmasker aandoen op de trein. Helaas zal er ook niet kunnen worden gezwaaid aan het perron. Wij rekenen op u om de maatregelen zo goed mogelijk te volgen bij het vertrek van uw kind!

 CONTACT

Indien u vragen heeft, aarzel niet ons te contacteren!

Dit kan voor korte vragen bij de hoofdleider Jarne Vermeulen:

Ouders van Pimpeltjes die voor een eerste keer meegaan geven we graag wat meer informatie. U kunt hem ook rechtstreeks via nevenstaande knoppen bereiken.

 LINKS

Via volgende knop kunt u het kampboekje dat u reeds in de bus kreeg nogmaals digitaal downloaden.